Στην εντατική με σοβαρά εγκαύματα ένας άνδρας στην Κρήτη - Έπιασε φωτιά το τζετ σκι

Στην εντατική με σοβαρά εγκαύματα ένας άνδρας στην Κρήτη - Έπιασε φωτιά το τζετ σκι Facebook Twitter
Eurokinissi / Φωτό Αρχείου
0

Στην εντατική του ΠΑΓΝΗ νοσηλεύεται ένας άνδρας μετά από σοβαρά εγκαύματα που του προκάλεσε η φωτιά που εκδηλώθηκε στο τζετ σκι του.


Το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στο λιμανάκι των Γουρνών στην Κρήτη, όταν ο 31χρονος χειριστής του τζετ σκι ετοιμαζόταν να θέσει σε λειτουργία το σκάφος αναψυχής.

Την στιγμή που έβαζε μπροστά την μηχανή από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία προκλήθηκε ανάφλεξη προκαλώντας σοβαρά εγκαύματα στον 31χρονο.


Αμέσως ειδοποιήθηκε η πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ με τους διασώστες να μεταφέρουν εσπευσμένα τον 31χρονο στο νοσοκομείο ΠΑΓΝΗ.

Σύμφωνα και με τον κ. Γιάννη Φανιουργιάκη, υποδιοικητή του ΠΑΓΝΗ, ο εγκαυματίας είναι πλέον διασωληνωμένος στην ΜΕΘ και παρακολουθείται στενά από το προσωπικό της Μονάδας.

«Γύρω στις 2.30 έφθασε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών και αφού έγινε ο απαιτούμενος ιατρικός έλεγχος και εξετάσεις, εισήχθη στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας όπου και νοσηλεύεται διασωληνωμένος. Φέρει εγκαύματα σε διάφορα σημεία του σώματος του και βρίσκεται υπό στενή ιατρική παρακολούθηση», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.


Στο σημείο βρέθηκαν αξιωματικοί του λιμεναρχείου Ηρακλείου το οποίο και έχει αναλάβει την προανάκριση για τα αίτια του θαλάσσιου ατυχήματος ενώ αναμένεται το σχετικό πόρισμα από το ανακριτικό τμήμα της πυροσβεστικής.

Με πληροφορίες από Neakriti

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM