ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Ηράκλειο: Ζήτησε συγγνώμη στο Facebook και αυτοκτόνησε από τα Ενετικά Τείχη

Ηράκλειο: Ζήτησε συγγνώμη στο Facebook και αυτοκτόνησε από τα Ενετικά Τείχη Facebook Twitter
0

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Ηρακλείου, όπου ένας 27χρονος άνδρας αυτοκτόνησε χθες το απόγευμα πηδώντας από τα Ενετικά Τείχη

Ο νέος άνδρας, γιος επιχειρηματία της περιοχής, έπεσε στο κενό από τα τείχη στην Πύλη του Ιησού, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ακαριαία. Σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομίας που επικαλείται η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», το κίνητρο της αυτοκτονίας φαίνεται πως ήταν μια πρόσφατη ερωτική απογοήτευση. 

Λίγο πριν βάλει τέρμα στη ζωή του, ο νέος ήταν με φίλους του σε κεντρική καφετέρια του Ηρακλείου. Στη συνέχεια πέρασε από το κατάστημα που διατηρούσαν οι γονείς του. Περίπου στις 5μ.μ έκανε μία ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook όπου ζητούσε συγγνώμη για τον πόνο που θα προκαλέσει. Σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, σε μήνυμά του, εξηγούσε τους λόγους που θα έβαζε τέρμα στη ζωή του. 

Λίγα λεπτά αργότερα ανέβηκε στα ενετικά τείχη της πόλης και έπεσε στον κενό. Την ώρα της αυτοκτονίας, στο κατάστημα λίγα μέτρα πιο κάτω ήταν η μητέρα του που μόλις αντιλήφθηκε τι συνέβη ξέσπασε σε λυγμούς. Στο σημείο βρέθηκαν και πάρα πολλοί φίλοι του 27χρονου από το κλαμπ Ορίτζιναλ της ΑΕΚ που ήταν μέλος. 

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στον Ιερό Ναό του Αφέντη Χριστού, στις Πατέλλες.

Ελλάδα
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σάλος στην Τουρκία από την ελληνική σημαία πάνω στη φρεγάτα «Θεμιστοκλής» στον Βοσπορο

Ελλάδα / Τούρκοι ενοχλήθηκαν από την υψωμένη ελληνική σημαία στη φρεγάτα «Θεμιστοκλής» που είχε δέσει στον Βόσπορο

Η φρεγάτα «Θεμιστοκλής» κατέπλευσε στο τουρκικό λιμάνι του ακρωτηρίου Σαράιμπουρνου, μαζί με την τουρκική φρεγάτα «Yavuz» και το γαλλικό πετρελαιοφόρο «Somme»
NEWSROOM