O Ρουβίκωνας προειδοποιεί τη ΝΔ: «Δεν θα πέσουμε τ΄ανάσκελα από τον φόβο - Ας χαλαρώσουν λίγο»

O Ρουβίκωνας προειδοποιεί τη ΝΔ: «Δεν θα πέσουμε τ΄ανάσκελα από τον φόβο - Ας χαλαρώσουν λίγο» Facebook Twitter
1

Απειλές προς τη ΝΔ εκτοξεύει στέλεχος της αναρχικής συλλογικότητας Ρουβίκωνας

Συγκεκριμένα, σε ανάρτηση του στο Facebook, το στέλεχος του «Ρουβίκωνα» με αφορμή την παρουσία του ενώπιον της ανακρίτριας και το ενδεχόμενο κάποιο μέλος της ομάδας να βρεθεί στη φυλακή γράφει χαρακτηριστικά:

«Όσον αφορά τους νεοδημοκράτες που χαίρονται γιατί θα ανέβουν στην εξουσία,και νομίζουν πως θα πέσουμε τ'ανάσκελα από τον φόβο μας ας χαλαρώσουν λίγο. Τα πράγματα είναι πολύ πιο περίπλοκα από ότι νομίζουν».

Παράλληλα, στην ίδια ανάρτηση το μέλος του Ρουβίκωνα κάνει λόγο για «ένα πρόγραμμα» της ομάδας που θα τηρηθεί: «Πέρα από ανακριτές, κακουργήματα, συλλήψεις και εγγυήσεις δεκάδων χιλιάδων ευρώ,η ομάδα έχει βάλει μπροστά της ένα πρόγραμμα και θα το τηρήσει».

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια