Τραγωδία στην Λάρισα: Μητέρα σκότωσε το μωρό της κάνοντας όπισθεν με το αυτοκίνητο

Τραγωδία στην Λάρισα: Μητέρα σκότωσε το μωρό της κάνοντας όπισθεν με το αυτοκίνητο Facebook Twitter
3

Τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης στη Λάρισα, όταν μια μητέρα παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα με το αυτοκίνητό της το παιδί της, ένα αγόρι μόλις 20 μηνών

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, το δυστύχημα σημειώθηκε στην περιοχή των πολυκατοικιών – οικημάτων της 110 Πτέρυγας Μάχης, στη Λάρισα. Ειδικότερα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η γυναίκα, που είναι στέλεχος της Πολεμικής Αεροπορίας, έκανε όπισθεν με το αυτοκίνητό της και παρέσυρε το παιδί της.

Το παιδί μεταφέρθηκε αρχικά στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο Λάρισας και στη συνέχεια στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, όπου τελικά κατέληξε. 

Ανακοίνωσε εξέδωσε το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας για την τραγωδία που σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης στην 110 Πτέρυγα Μάχης (110ΠΜ) στη Λάρισα.

«Τις πρωινές ώρες της Τρίτης 4 Ιουνίου 2019, τέκνο (20 μηνών αγόρι) στελέχους της Πολεμικής Αεροπορίας που υπηρετεί στην 110 Πτέρυγα Μάχης (110ΠΜ) και διαμένει στα Οικήματα Στέγασης της Μονάδας, τραυματίσθηκε θανάσιμα. Το παιδί μεταφέρθηκε από τη μητέρα του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Τα αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται από τα αρμόδια όργανα της Μονάδας και την Τροχαία Λάρισας».

Ελλάδα
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Είναι δυνατον αν σκεφτεις ποσο ψηλα ειναι καποια αυτοκίνητα και ποσο κοντο ειναι το διχρονο. Λιγο να ξεφυγε απο αυρον που το προσεχε, λιγο να καθυστερησε η μανα να βαλει μπρος και να μην το ειδε να ερχεται απο πισω, εγινε το κακο.
Το ξέρω - ρητορική ήταν η ερώτηση (με μία μεγάλη δόση φρίκης).Δεν είναι η πρώτη φορά που διαβάζω για κάτι τέτοιο. Και συμβαίνει συνήθως σε χώρους στάθμευσης που είναι συνεχόμενοι του σπιτιού. Ίσως ο νομοθέτης θα έπρεπε να μελετήσει έναν νόμο όπου το γκαράζ των σπιτιών (μονοκατοικιών) να μην είναι προσβάσιμο από την αυλή και τους άλλους χώρους της οικίας, για λόγους ασφαλείας.