Σεισμός 4,9 Ρίχτερ δυτικά της Καστοριάς - Μπαράζ σεισμών στα ελληνοαλβανικά σύνορα

Σεισμός 4,9 Ρίχτερ δυτικά της Καστοριάς - Μπαράζ σεισμών στα ελληνοαλβανικά σύνορα Facebook Twitter
0

Νέα σεισμική δόνηση 4,9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 10 το πρωί, 45 χιλ. δυτικά της Καστοριάς, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Νωρίτερα το πρωί του Σαββάτου «μπαράζ» σεισμικών δονήσεων ταρακούνησε τις ίδιες περιοχές ενώ δεν έχουν αναφερθεί ζημιές.

Η μεγαλύτερη σεισμική δόνηση μεγέθους 5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, σύμφωνα με την αυτόματη μέτρηση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Αθηνών, σημειώθηκε στις 07.26 π.μ. στην περιοχή των Ελληνοαλβανικών συνόρων.

Το επίκεντρο του σεισμού ήταν 47 χλμ. δυτικά της Καστοριάς κοντά στην Αλβανική πόλη Ερσέκα και το εστιακό βάθος εκτιμάται στα 3,5 χλμ. Ο σεισμός έγινε αισθητός σε όλη την δυτική Μακεδονία την Ήπειρο και την Νότια Αλβανία.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM