Ζάκυνθος: Νεκρός ο 35χρονος Βρετανός που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού στον Λαγανά

Ζάκυνθος: Νεκρός ο 35χρονος Βρετανός που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού στον Λαγανά Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου.
2

Ο 35χρονος Βρετανός, που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από ομοεθνείς του στον Λαγανά της Ζακύνθου, υπέκυψε τελικά στα τραύματά του μετά από μια εβδομάδα νοσηλείας στο Αττικό.

Οι γονείς του 35χρονου, που ήταν πατέρας δύο παιδιών και είχε έρθει στη Ζάκυνθο για τον γάμο ενός φίλου του, αποφάσισαν να δωρίσουν τα όργανά του, για να σωθούν άλλες ανθρώπινες ζωές.

Ο 35χρονος είχε τραυματιστεί σε γνωστό μπαρ του Λαγανά, όπου βρέθηκαν άλλοι δύο ομοεθνείς του, οι οποίοι για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, κινήθηκαν απειλητικά προς το μέρος του, τον έσπρωξαν και στη συνέχεια βγήκαν εκτός μαγαζιού. Σύμφωνα με την αστυνομία οι δύο άνδρες διαπληκτίστηκαν με τον 35χρονο και του προκάλεσαν βαριά σωματική βλάβη, χτυπώντας τον με τα χέρια στο κεφάλι.

Ο 35χρονος οδηγήθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου και ακολούθησε η διακομιδή του σε νοσοκομείο των Αθηνών. Το περιστατικό καταγράφηκε σε βίντεο από περαστικό. Η αξιοποίηση του υλικού, που δημοσιοποίησε το OPEN TV, συνέβαλε στη σύλληψη των δύο Βρετανών. 

Ελλάδα
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια