ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Κωνσταντίνος Δαναός: O τραγουδιστής - φυγάς εμφανίστηκε δημοσίως και είπε πως τον κακοποιούσαν σεξουαλικά στη φυλακή

Κωνσταντίνος Δαναός: O τραγουδιστής - φυγάς εμφανίστηκε δημοσίως και είπε πως τον κακοποιούσαν σεξουαλικά στη φυλακή Facebook Twitter
1

Ο Κωνσταντίνος Δαναός, ο άντρας που έγινε γνωστός ως ο τραγουδιστής-φυγάς εμφανίστηκε χθες σε εκπομπή και εξήγησε τους λόγους που παραβίασε την άδειά του από τις φυλακές επιλέγοντας να μην γυρίσει πίσω.

Ο 45χρονος Κωνσταντίνος Δαναός εμφανίστηκε το βράδυ της Τρίτης στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «Μετά τα Μεσάνυχτα» και είπε μεταξύ άλλων πως δεν άντεχε την σεξουαλική κακοποίηση από συγκρατούμενό του. Ο Δαναός είχε συλληφθεί το 1996 στην Κρήτη όταν εμφανιζόταν σε ξενοδοχεία του Ηρακλείου και δήλωνε γιος γνωστού βουλευτή και πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ, αλλά και συνεργάτης τηλεοπτικής εκπομπής που επεδίωκε την προβολή διαφόρων επιχειρήσεων.

Έτσι κατόρθωσε να αποσπά μεγάλα χρηματικά ποσά αλλά έγινε αντιληπτός και συνελήφθη. Το 2002 παραβίασε άδεια που είχε λάβει από τις φυλακές Αλικαρνασσού, άλλαξε το όνομα του και είχε από τότε έντονη παρουσία σε καλλιτεχνικά και τηλεοπτικά δρώμενα. Η ιστορία του τραγουδιστή - δραπέτη αποκαλύφθηκε σε έναν τυπικό έλεγχο της αστυνομίας. Ο Δαναός συνελήφθη ξανά και τελικά πριν από μερικές μέρες η κατηγορία για απάτη από κακούργημα μετατράπηκε στο Εφετείο σε πλημμέλημα και αφέθηκε ελεύθερος.

«Είχα μπλέξει. Με έβαλαν στο τριπάκι να βγω στην παρανομία, με καταστάσεις που δεν τιμούν εμένα και να παρουσιάζομαι ως κάποιος άλλος» είπε εξηγώντας την απάτη του να συστήνεται με άλλη ταυτότητα και να αποσπά χρήματα από ανθρώπους. 

Ο Κωνσταντίνος Δαναός αποκάλυψε τον λόγο που τον έκανε να αποδράσει από τη φυλακή. «Με πήγαν στις φυλακές της Αλικαρνασσού. Ήταν από τις πιο σκληρές φυλακές. Ήταν το 2000. Δεν θέλω να το θυμάμαι...Με έβαλαν με συγκρατούμενους με βαριές ποινές. Και πιάνω αμέσως δουλειά για να τελειώσει πιο γρήγορα η ποινή μου. Με έβαλαν δυστυχώς με κάποιον άνθρωπο στο ίδιο κελί ο οποίος δεν μου φέρθηκε καλά. Έκτιε ποινή δις ισόβια για ανθρωποκτονία. Την τέταρτη μέρα ήρθε στο κρεβάτι μου και χωρίς τη θέλησή μου μπήκε στη διαδικασία να κάνει πράγματα που δεν έπρεπε να κάνει. Υπήρχε σεξουαλική κακοποίηση που την ανεχόμουν για έναν χρόνο και έναν μήνα. Δεν μπορούσα να κάνω κάτι. Με είχε πείσει πως θα μου κάνει κακό αν μιλούσα, γιατί δεν ήταν τίποτα για εκείνον μια ακόμη ανθρωποκτονία. Μου είπαν οι συγκρατούμενοι μου να μη μιλήσω γιατί θα μου βγει το όνομα του ρουφιάνου. Τι έπρεπε να κάνω; Έπρεπε να φύγω. Μου δόθηκε το δώρο της άδειας. Και έφυγα και ανάσα. Πιστεύω πως κάθε άνθρωπος στη θέση μου το ίδιο θα έκανε. Αν δεν το έκανα θα ήμουν ακόμη φυλακή», είπε ο Κωνσταντίνος Δαναός.

Στη συνέχεια ο Κωνσταντίνος Δαναός εξηγεί πως γνώρισε μια γυναίκα, μια παλιά μακιγιέζ από την Φίνος Φιλμ, που τον βοήθησε να αλλάξει προφίλ και του έδειξε πώς να υποδυθεί κάποιον άλλο έξω από τη φυλακή. Είπε πως δεν φανταζόταν ποτέ πως θα καταφέρει να τραγουδήσει υποδυόμενος κάποιον άλλο, αλλά τόνισε πως όλα αυτά τα χρόνια φοβόταν πολύ.

 
Ελλάδα
1

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άγιοι Ανάργυροι: Η απάντηση της ΕΛΑΣ για το νέο βίντεο μετά τη γυναικοκτονία- «Δεν υπάρχει μοντάζ»

Ελλάδα / Άγιοι Ανάργυροι: Η απάντηση της ΕΛΑΣ για το νέο βίντεο μετά τη γυναικοκτονία- «Δεν υπάρχει μοντάζ»

«Η Ελληνική Αστυνομία θα συνεχίσει να παρέχει οποιαδήποτε συνδρομή της ζητηθεί στην ανεξάρτητη ελληνική Δικαιοσύνη, για τη διαλεύκανση της εν λόγω υπόθεσης» αναφέρεται στην ανακοίνωση
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια