Άνω Πετράλωνα: Αντιεξουσιαστές στην ταβέρνα όπου τρώει ο Μπακογιάννης - Φωνάζουν συνθήματα

Άνω Πετράλωνα: Αντιεξουσιαστές στην ταβέρνα όπου τρώει ο Μπακογιάννης - Φωνάζουν συνθήματα Facebook Twitter
13

Αντιεξουσιαστές συγκεντρώθηκαν πριν από λίγη έξω από ταβέρνα στην οποία γευματίζει ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, στα Άνω Πετράλωνα.

Άνω Πετράλωνα: Αντιεξουσιαστές στην ταβέρνα όπου τρώει ο Μπακογιάννης - Φωνάζουν συνθήματα Facebook Twitter

Ο Κώστας Μπακογιάννης βρέθηκε στην ταβέρνα με τους δημοτικούς συμβούλους Λευτέρη Σκιαδά και Νίκο Αβραμίδη και όταν η παρουσία του έγινε αντιληπτή, οι αντιεξουσιαστές συγκεντρώθηκαν στο  απέναντι πεζοδρόμιο και με σκοπό να τον προκαλέσουν άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα, κάποια εκ των οποίων ήταν υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα.

 

Κάτοικοι της περιοχής και θαμώνες του καταστήματος διαμαρτυρήθηκαν στους αντιεξουσιαστές οι οποίο όμως δεν αποχώρησαν. Κατά πληροφορίες ο Κώστας Μπακογιάννη αρνήθηκε να φύγει από την ταβέρνα προτού τελειώσει το δείπνο του.

Η πρόκληση των αντιεξουσιαστών έχει προκαλέσει σωρεία οργισμένων σχολίων στο  Twitter. Υπενθυμίζεται πως λίγες μέρες πριν τις εκλογές στο προεκλογικό περίπτερο του Μπακογιάννη είχε σημειωθεί επίθεση αλληλέγγυων του Δημήτρη Κουφοντίνα. Οι αντιεξουσιαστές είχαν φωνάξει χυδαία μηνύματα για τον Παύλο Μπακογιάννη και τον τάφο του θύματος που είχε δολοφονηθεί από την τρομοκρατική οργάνωση 17 Νοέμβρη.

Ελλάδα
13

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

6 σχόλια
Μπράβο στα λεβεντόπαιδια. Κλασσικά τριάντα εναντίον ενός, αδιαφορία για τους κατοίκους και τον κόσμο γύρω και αμα διαμαρτυρηθεί κανείς έχουμε φασισμό. Ελπίζω μόνο ο Μπακό να κάνει πράξει αυτά που έλεγε προεκλογικά....
Από τη στιγμή που δεν έχουν την υποστήριξη της κοινωνίας, και δεν την έχουν, τι πιο εύκολο για την επόμενη κυβέρνηση να τους βάλει στη θέση τους και να δει και τα ποσοστά της να ανεβαίνουν. Το 2008 η Αθήνα κάηκε επί Καραμανλή, μην μπερδευόμαστε. Καμία σχέση.
Όσο και να μην γουστάρεις το Μητσοτακέικο, όσο και να αντιπαθείς τον Μπακογιάννη και ότι θεωρείς ότι εκπροσωπεί, το να πας από πάνω του την ώρα που τρώει και να του φωνάζεις συνθήματα για τον πατέρα του και τον δολοφόνο του πατέρα του, χαρακτηρίζει εσένα. Όχι αυτόν. Αυτόν τον χαρακτηρίζει το ότι δεν έφυγε. Και μπράβο του που δεν έφυγε, υποκύπτωντας σε μικρά, απάνθρωπα ανθρωπάκια.
Δυστυχως η οργη του Αλεξη θα φανει προς τον Αυγουστο αν χασει τις εκλογες. Η Αττικη θα φλεγεται απο το καλοκαιρι εως τα Χριστουγεννα. Το μονο καλο που ειχαμε με Συριζα ειναι οτι οι δικοι του δεν ειχαν παρει το οκ να καινε και να καταστρεφουν εντονα.
Επςναφορα των επιβαρυντικων διατάξεων της κουκούλας κ οι παρακρατικοί νεογκοτζαμανηδες θα καθίσουν σαν τα αρνάκια μετά τη πρώτη σύλληψη.
Αν το σχόλιό σας δεν εμπεριέχει αστεϊσμό, είναι υπερβολικό: Ουδέποτε αντιπολίτευση έκαψε τη χώρα, πυρκαϊές θα εκδηλωθούν από διάφορα αίτια, όπως κυρίως η αμέλεια το καλοκαίρι που πέρασε.
Αν το σχολιο σας δεν εμπεριεχει αστεισμο, ειναι ανακριβες. Στις 5 Μαΐου 2010 4 ανθρωποι καηκαν ζωντανοι. Η νυν κυβερνηση και τοτε αντιπολιτευση εχει χαρακτηρισει τα θυματα "παραπλευρες απωλιες" τους δε θυτες "τα δικα μας παιδια".
@Foodinspector,Εαν το δικο σας σχολιο δεν περιεχει αστεισμο να σας προτεινω να κανετε μια βολτα ΠΣΚ βραδυ στην Στουρναρη. FYI ουτε η φωτια στην Μαρφιν οφειλεται σε διαρροη υγραεριου
Μια επισήμανση.Αντιεξουσιαστές που ασκούν βία και τρομοκρατία στην αντιπολίτευση επί μονίμου βάσεως δεν υπάρχουν.Ειναι παρακρατικοί.Αν σκεφτείς ότι βρίζουν χυδαία τον δολοφονημένο πατέρα τού,δολοφονημενο από τον σύντροφό τους που απαιτούν να κόβει βόλτες τρελαίνεσαι και σκέφτεσαι που ζεις.