Στάθης Δρογώσης: Ένας τεράστιος κίνδυνος στην Αθήνα - Οι νεοναζί παλεύουν να μπουν στο δεύτερο γύρο

Στάθης Δρογώσης: Ένας τεράστιος κίνδυνος στην Αθήνα - Οι νεοναζί παλεύουν να μπουν στο δεύτερο γύρο Facebook Twitter
5

Ο Στάθης Δρογώσης προειδοποιεί για τον κίνδυνο της Χρυσής Αυγής στις σημερινές εκλογές και με ανάρτησή του στο Facebook εξηγεί γιατί ακόμη και αν δε βγει η ακροδεξιά η ψήφος κάποιων που θα τους στείλει στο δεύτερο γύρο είναι επικίνδυνη.

Ο τραγουδιστής και μουσικός Στάθης Δρογώσης ζητά από τους πολίτες της Αθήνας να μην ψηφίσουν Χρυσή Αυγή, αλλά να επηρεάσουν και όσους περισσότερους μπορούν ώστε να μη δώσουν δύναμη στους ακροδεξιούς.

Στο κείμενό τους που έχουν μοιραστεί εκατοντάδες χρήστες, εξηγεί πως η είσοδος Χρυσής Αυγής στο δημοτικό συμβούλιο θα της εξασφαλίσει δύναμη, επιρροή και προνόμια που δεν πρέπει.

Ακολουθεί η ανάρτηση του Στάθη Δρογώση:

Ακολουθεί πυκνό κείμενο. Καλό βόλι σε όσους πάνε να ψηφίσουν. Θα ήθελα να μιλήσουμε λίγο για εσάς που ψηφίζετε στην Αθήνα. Και αυτό το κείμενο δεν από αυτά που λένε "Ψηφίστε μας κτλ" .
Υπάρχει ένας τεράστιος κίνδυνος στην Αθήνα μας. Δυστυχώς οι νεοναζί , οι φασίστες οι μαχαιροβγάλτες οι ρατσιστές οι δολοφόνοι κι οι υπόδικοι της Χρυσής Αυγής , παλεύουν για να μπουν στο δεύτερο γύρο. Τα στοιχηματικά sites δυστυχώς έχουν μια τέτοια εικόνα και κάποιες δημοσκοπήσεις επίσης.


Τι θα γίνει όμως αν το καταφέρουν αυτό;


Φυσικά δεν θα πάρουν τη δημαρχία. Αλλά θα πάρουν μια σειρά προνομίων που δίνει ο νόμος στον δεύτερο συνδυασμό στο δήμο. Προνόμια που δεν τα ξέρει ο πολίτης. Σας γράφω μερικά από αυτά.


Θα έχουν τον αντιπρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου! Σημαντικότατη θέση. Θα έχουν εκπροσώπους στις πιο σημαντικές επιτροπές του δήμου. Στην οικονομική και σε αυτή της ποιότητας ζωής. Θα μπορούν να έχουν πρόσβαση λοιπόν σε κάθε μικρό και μεγάλο θέμα και θα μπορούν εύκολα να βάζουν θέματα συζήτησης δικά τους.


Ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο δήμο μιλάει όσο θέλει , όσες φορές θέλει. Εισάγει θέματα προ ημερησίας και είναι θεσμικό πρόσωπο. Επίσης στις σχολικές επιτροπές θα έχουν σίγουρα εκπρόσωπο. Χρυσαυγίτης με στοιχεία από όλα τα σχολεία στην κατοχή του. Χρυσαυγίτες σύμφωνα με το νόμο θα πρέπει να μπουν στα ΔΣ των νομικών προσώπων του δήμου. Στον ΟΠΑΝΔΑ ( πολιτισμός άθληση) στην Τεχνόπολη στον 9,84 στον ΚΥΑΔΑ ( οργανισμός για τους άστεγους και τους φτωχούς κλπ).Επίσης και στο συμβούλιο μεταναστών ( ναι καλά διαβάσατε).


Η Αθήνα είναι μια δημοκρατική πόλη. Περνάμε δύσκολα αλλά δεν αξίζουμε για 4 χρόνια να έχουμε δολοφόνους υπόδικους νεοναζί στα όργανά της.


Δεν κινδυνολογώ. Μπορείτε να δείτε τον νόμο και τον κανονισμό του δημοτικού συμβουλίου. Τώρα είναι 4οι με 4 δημοτικούς συμβούλους. Αν δεν πέσει το ποσοστό τους θα έχουν 7-8 και αν είναι δεύτεροι θα έχουν σημαντικά θεσμικά πόστα.


Τι μπορούμε να κάνουμε;
α) Μιλήστε με φίλους σας που ψηφίζουν Αθήνα. Πείστε τους να πάνε να ψηφίσουν . Οι φασίστες είναι στάσιμοι. Η αποχή ενισχύει το ποσοστό τους. Πείτε σε φίλους και γνωστούς ότι η Αθήνα κινδυνεύει. Ας ψηφίσουν κάτι εκτός από τους Ναζί. (εγώ φυσικά θα πρότεινα την Λαϊκή συσπείρωση και τον Νίκο Σοφιανό αλλά δεν το γράφω για αυτό..)
β) Αν έχετε φίλους που από αντίδραση από χαζομάρα σας έχουν πει οτι θα ψηφίσουν ναζί αποτρέψτε τους.
Γ) Κάντε αγώνα οι Αθηναίοι για την Αθήνα μας. Είναι τραγικό να μας εκπροσωπούν Ναζί στα όργανα.
Όποιος ψηφίζει Αθήνα έχει καθήκον . Έχει ευθύνη. Για τα παιδιά μας για την Αθήνα μας.

Ελλάδα
5

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Δημοκρατία. Από το Δήμος+Κράτος. Την τελευταία φορά που τσέκαρα, αυτό ήταν το πολίτευμα της Ελλάδας. Κάποιοι, έχουν ξεχάσει τον ορισμό και την έννοια. Ειδικά αυτοί που υποστήριζαν την παρούσα κυβέρνηση και μετά έβγαιναν και την έκραζαν.Η Δημοκρατία τους έδωσε και τους δίνει το δικαίωμα και να ψηφίζουν και να αλλάζουν γνώμες σαν τα πουκάμισα. Και έτσι πρέπει. Συμπέρασμα: Αφήστε τον κόσμο να ψηφίσει κατά το δοκούν και μην προσπαθείτε να εκμεταλλευτείτε την (όποια) αναγνωρισιμότητά σας για να μας πείσετε για την άποψή σας, που, καταγεγραμμένα, δεν ήταν πάντα η σωστή.
Τωρα που εληξε η απαγορευση, ξεκιναμε, Δημοκρατια σημαινει ότι ο Δημος Ως ενιαιο συνολο κρατα την πολιτικη εξουσια, η Δημοκρατία όχι μονο δεν λεει αυτα που ςγραψες αλλα ενθαρυνει τον πολιτικο διαλογο και μαλιστα βαζει πλαισια πανω στα οποια η προσπαθεια ενος πολιτη να πεισει εναν αλλον πολιτη να αλλαξοπιστησει.Το προβλημα κατ'εμε τοσο στην ειδηση αλλα και στην σηλωση δεν είναι το περιεχομενο αλλα αποκλειστικα η ωρα που δημοσιευτικε, κατα τα αλλα είναι Πολιτιακα και Δημοκρατικα αναφαιρετο δικαιωμα ολοι να λενε την αποψη τους περι σωστου δημοσια.Ο λογος που γενικα απαγορευονται οι πολιτικες συζητησεις στο συγκεκριμενο διαστημα (εαν οντως απαγορευονται οι πολιτικες συζητησεις μονο σε βουλετικες πειτε το μου, φλυαρος είμαι οχι ξεροκεφαλος) είναι η πρωτη προταση του Βλαχακίου, που είναι ολοσωστο και στις δυο προτασεις.