Νεκρός ο 25χρονος ορειβάτης που τραυματίστηκε χθες στον Όλυμπο

Νεκρός ο 25χρονος ορειβάτης που τραυματίστηκε χθες στον Όλυμπο Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ - Φωτογραφία Αρχείου
0

Κατέληξε, παρά τις προσπάθειες που κατέβαλαν οι γιατροί, ο εικοσιπεντάχρονος Βούλγαρος ορειβάτης, που τραυματίστηκε χτες στον Όλυμπο.

Ο 25χρονος ορειβάτης διακομίσθηκε χθες το βράδυ με ελικόπτερο του στρατού στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη. Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διοικητής του ΑΧΕΠΑ, Τάσος Σπανός, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του και ενημερώθηκε το προξενείο της Βουλγαρίας, ενώ η σορός του άτυχου νέου μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία, προκειμένου να γίνει η νεκροψία.

Ο νεαρός άντρας είχε μεταφερθεί από άλλους ορειβάτες στο καταφύγιο «Ζολώτα», μετά τον τραυματισμό του και τον εγκλωβισμό του στη θέση «Κοφτό», σε υψόμετρο 2.300 μέτρων. Στο ίδιο καταφύγιο είχε βρεθεί και δεύτερος τραυματισμένος ορειβάτης, αμερικανικής καταγωγής και αμφότεροι μεταφέρθηκαν με στρατιωτικό ελικόπτερο στα νοσοκομεία ΑΧΕΠΑ και Γεννηματάς.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνελήφθη 38χρονος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Ομάδα Σύμπραξης Εκδίκησης»

Ελλάδα / Συνελήφθη 38χρονος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Ομάδα Σύμπραξης Εκδίκησης»

Ανάμεσα στις τρομοκρατικές ενέργειες που τους αποδίδονται είναι και η αποστολή του παγιδευμένου με εκρηκτικά φακέλου στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης τον Φεβρουάριο
NEWSROOM
Μενδώνη για Νίσυρο: Ο αρχαιοφύλακας τέθηκε σε αναστολή καθηκόντων από την πρώτη καταγγελία

Ελλάδα / Μενδώνη για Νίσυρο: Ο αρχαιοφύλακας τέθηκε σε αναστολή καθηκόντων από την πρώτη καταγγελία

«Διαβάζω ότι υπήρχαν καταγγελίες, ότι δεν τις έλαβε κανείς υπόψη και λοιπά. Αυτοί οι οποίοι τα γράφουν θα βρεθούν στα ποινικά και στα αστικά δικαστήρια από μένα», ξεκαθαρίζει η υπουργός
NEWSROOM