ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών σε Ξανθό: «Σεβαστείτε το εκλογικό αποτέλεσμα στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο»

Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών σε Ξανθό: «Σεβαστείτε το εκλογικό αποτέλεσμα στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο» Facebook Twitter
1

Η ακύρωση των εκλογών του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου από τον υπουργό Υγείας προκάλεσε την αντίδραση του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών (ιΙΣΑ). 

Με ανακοίνωση του ο ΙΣΑ ζητά από τον υπουργό Υγείας, Ανδρέα Ξανθό, να ανακαλέσει την απόφαση του. Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών τονίζει πως ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος «παραμένει ακέφαλος, σε μία ιδιαίτερα δύσκολη συγκυρία, κατά την οποία, η φωνή του ιατρικού σώματος πρέπει να παραμείνει ισχυρή». 

Ο ΙΣΑ διευκρινίζει ότι αναγνωρίζει μόνο το αιρετό ΔΣ του ΠΙΣ που προέκυψε από την εκλογική διαδικασία του περασμένου Μαρτίου και απορρίπτει πρακτικές που αντιβαίνουν στην νομιμότητα.

Καλεί τους εμπλεκόμενους να σεβαστούν το εκλογικό αποτέλεσμα και να σταματήσουν να προτάσσουν παραταξιακά συμφέροντα και προσωπικές φιλοδοξίες αλλά να δείξουν ομοψυχία και συσπείρωση απέναντι στα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος και οι ασθενείς.Οι Ιατρικοί Σύλλογοι πρέπει να παραμείνουν ισχυροί προς όφελος των ιατρών, των ασθενών και της Δημόσιας Υγείας, καταλήγει η ανακοίνωση του ΙΣΑ.

Ελλάδα
1

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σάλος στην Τουρκία από την ελληνική σημαία πάνω στη φρεγάτα «Θεμιστοκλής» στον Βοσπορο

Ελλάδα / Τούρκοι ενοχλήθηκαν από την υψωμένη ελληνική σημαία στη φρεγάτα «Θεμιστοκλής» που είχε δέσει στον Βόσπορο

Η φρεγάτα «Θεμιστοκλής» κατέπλευσε στο τουρκικό λιμάνι του ακρωτηρίου Σαράιμπουρνου, μαζί με την τουρκική φρεγάτα «Yavuz» και το γαλλικό πετρελαιοφόρο «Somme»
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια