Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κάνει δωρεά για γήπεδο μπάσκετ στη Ραφήνα

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κάνει δωρεά για γήπεδο μπάσκετ στη Ραφήνα Facebook Twitter
5

Σε μια σπουδαία κίνηση προχώρησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, που θα κάνει δωρεά στη Ραφήνα για να δημιουργηθεί ένα κλειστό γήπεδο μπάσκετ.

Την κίνηση του «Greek Freak» αποκάλυψε σε ομιλία του στο Πικέρμι, ο δήμαρχος Ραφήνας- Πικερμίου Ευάγγελος Μπουρνούς. 

Όπως μεταδίδει το irafina.gr, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε δωρεά για την κατασκευή κλειστού γηπέδου μπάσκετ στη Ραφήνα και συγκεκριμένα στο μεγάλο θεματικό πάρκο τριών στρεμμάτων σε χώρο κοντά στο αστυνομικό τμήμα στο Μπλε Λιμανάκι.

Υπενθυμίζεται πως στη Ραφήνα θα κατασκευαστεί ένα Πρότυπο Οικολογικό Πάρκο, όπου και θα γίνει το κλειστό γήπεδο μπάσκετ για να αθλούνται οι επισκέπτες του Πάρκου αλλά και οι νέοι όλης της περιοχής. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η σκέψη είναι το γήπεδο να «πάρει» το όνομα του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ενώ θα πραγματοποιούνται σεμινάρια καλαθοσφαίρισης από τον ίδιο τον Έλληνα μπασκετμπολίστα. 

 
Ελλάδα
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Ο Γιάννης μόνο με το ταλέντο του, την σκληρή δουλειά και με την ανθρώπινη πλευρά που του "φύτεψε" η οικογένειά του - και όχι με την στήριξη της Ελλάδας -, έχει πια τέτοιο οικονομικό επίπεδο που μπορεί να κάνει τέτοιες προσφορές.Χρησιμοποιώ σκόπιμα πληθυντικό ("προσφορές").Γιατί, θα μπορούσε η επίσημη Ελλάδα - σε μια συμφωνία μαζί του έντιμη και ηθική -, να δεσμευθεί ότι σε κάθε ανάλογη προσφορά του και στο μέλλον, ΟΛΑ τα γήπεδα θα έφεραν τιμής ένεκεν το όνομά του.Μια τέτοια συμφωνία θα προσελκύσει στο μπάσκετ πολλά νέα παιδιά και μπορεί να δημιουργήσει την νέα γενιά μπασκεμπολιστών στη χώρα. ,
Πολύ χαίρομαι που κάποιος είπε αυτό που όλοι ξέρουμε, αλλά κανείς δεν παραδέχεται. Ο Αντετοκούνμπο πέτυχε παρά την έλλειψη στήριξης από την Ελλάδα που περισσότερο του έκανε τη ζωή δύσκολη παρά τον βοήθησε με οποιονδήποτε τρόπο στην πορεία του. Σίγουρα πρόκειται για τη χώρα που προσέφερε καταφύγιο στην οικογένειά του, γι' αυτό και ο ίδιος αισθάνεται χρέος απέναντί της (αν και προσωπικά δεν νομίζω ότι χρωστάει το οτιδήποτε στη χώρα μας και τους ανθρώπους της, όλοι οι μετανάστες που εγκαθίστανται στην Ελλάδα παλεύουν καθημερινά με το θηρίο για να επιβιώσουν, δεν τους χαρίζεται τίποτα), αλλά είναι γελοίο ξαφνικά όλη η χώρα να αισθάνεται τέτοια περηφάνια και να ζητά μερίδιο από την επιτυχία ενός ανθρώπου που αν δεν είχε γίνει διάσημος, θα εισέπραττε μόνο χλευασμό και ρατσισμό μέσα στην ίδια του τη χώρα.