ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Θεσσαλονίκη: Μαχαίρωσαν 29χρονο που συμμετείχε σε εκδήλωση για την Γενοκτονία των Ποντίων

Θεσσαλονίκη: Μαχαίρωσαν 29χρονο που συμμετείχε σε εκδήλωση για την Γενοκτονία των Ποντίων Facebook Twitter
2

Τέσσερα άτομα που φέρεται να ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο μαχαίρωσαν έναν 29χρονο άντρα στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος συμμετείχε στις εκδηλώσεις μνήμης για την Γενοκτονία των Ποντίων.

Σύμφωνα με το thestival.gr, ο 29χρονος έγινε αντιληπτός από τους τέσσερις δράστες στην πλατεία Αρχαίας Αγοράς, όπου τον έπιασαν κοντά στον Ιερό Ναό της Παναγίας Χαλκέων και του κατάφεραν τέσσερις μαχαιριές, τρεις στην πλάτη και μία στο χέρι. Στη συνέχεια ο 29χρονος προκειμένου να διασωθεί έτρεξε προς την οδό Εγνατία και μπήκε σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ.

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ προχώρησαν άμεσα στη σύλληψη δύο εκ των τεσσάρων δραστών οι οποίοι αναγνωρίστηκαν από τον 29χρονο, που μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο Παπανικολάου. Πλησίον του σημείου όπου έγινε το επεισόδιο βρέθηκε και το μαχαίρι της επίθεσης.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο 29χρονος είναι γνώριμο πρόσωπο στον αντιεξουσιαστικό χώρο, από την συμμετοχή του σε συγκεντρώσεις κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών. 

Ελλάδα
2

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άγιοι Ανάργυροι: Η απάντηση της ΕΛΑΣ για το νέο βίντεο μετά τη γυναικοκτονία- «Δεν υπάρχει μοντάζ»

Ελλάδα / Άγιοι Ανάργυροι: Η απάντηση της ΕΛΑΣ για το νέο βίντεο μετά τη γυναικοκτονία- «Δεν υπάρχει μοντάζ»

«Η Ελληνική Αστυνομία θα συνεχίσει να παρέχει οποιαδήποτε συνδρομή της ζητηθεί στην ανεξάρτητη ελληνική Δικαιοσύνη, για τη διαλεύκανση της εν λόγω υπόθεσης» αναφέρεται στην ανακοίνωση
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Κατα τ'άλλα ο κίνδυνος της ακροδεξιάς του ρατσισμού και της μισαλλοδοξίας ελλοχεύει.......τα παιδιά με τα μαχαίρια τις βαριοπούλες και τις μολότωφ δεν σηκώνουν απο τέτοια....Πάντως αξιζουν παράσημα απο το Ερτογαν για τις υπηρεσίες που προσφέρουν ακούραστα στην Τουρκία...