Ψάχνουν τον Ζούκερμπεργκ στην Αθήνα - Κανείς δεν τον είδε σήμερα στην Ακρόπολη, αλλά ξέρουμε πού δείπνησε

Ψάχνουν τον Ζούκερμπεργκ στην Αθήνα - Κανείς δεν τον είδε σήμερα στην Ακρόπολη, αλλά ξέρουμε πού δείπνησε Facebook Twitter
3

Η είδηση πως ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ είναι στην Αθήνα προκάλεσε ντελίριο στα social media με την σέλφι του από τον Παρεθνώνα να γίνεται viral. 

H φωτογραφία με τη σύζυγό του Πρισίλα από την Ακρόπολη, με φόντο τον Παρθενώνα, έχει συγκεντρώσει μέχρι τώρα σχεδόν μισό εκατομμύριο likes στο Facebook και χιλιάδες σχόλια, κυρίως από Έλληνες. Η φωτογραφία έχει επίσης αρχίσει να κάνει το γύρο του κόσμου μέσα από διεθνή μίντια ενώ και τα σχόλια στο Twitter για την άφιξή του στην Ελλάδα είναι επίσης πολλά.

Η σέλφι του χαμογελαστού ζευγαριού συνοδεύεται από τη λεζάντα «γιορτάζοντας επτά χρόνια ευτυχισμένου γάμου στο ναό της θεάς της σοφίας».

Όμως κανείς δεν τον έχει δει μέχρι τώρα και ελάχιστα είναι γνωστά για την επίσκεψή του. Οι πληροφορίες και όσα αναφέρουν ρεπορτάζ τηλεοπτικών σταθμών που έσπευσαν να αναζητήσουν πληροφορίες για την επίσκεψη του στην Ακρόπολη απέδωσαν ελάχιστα. Στα εκδοτήρια της Ακρόπολης κανείς υπάλληλος δεν τον είδε ή τουλάχιστον δεν τον αναγνώρισε. Αυτό σημαίνει πως μάλλον ο Ζούκερμπεργκ αγόρασε οnline τα εισιτήρια του, όπως ήταν μάλλον αναμενόμενο. 

Βέβαια σε ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ, μια κυρία από καντίνα στην Ακρόπολη ισχυρίστηκε πως μάλλον είδε την Πρισίλα. Είπε πως μια κυρία, «ολόιδια με τη γυναίκα του Ζούκερμπεργκ», σήμερα το πρωί πήρε χυμό και μάλιστα με δύο καλαμάκια.

Ψάχνουν τον Ζούκερμπεργκ στην Αθήνα - Κανείς δεν τον είδε σήμερα στην Ακρόπολη, αλλά ξέρουμε πού δείπνησε Facebook Twitter
Αυτή δεν είναι μια φωτογραφία του Μαρκ Ζούκερμπεργκ από την Αθήνα, αλλά από διακοπές στη Ρώμη. Για των ώρα οι φωτογράφοι της πρωτεύουσας ακόμη τον ψάχνουν...

Η διακριτικότητα και η ιδιωτικότητα της επίσκεψης είναι μάλλον προτεραιότητα για τον Ζούκερμπεργκ καθώς δεν έχουν κυκλοφορήσει περισσότερες πληροφορίες για την επίσκεψή του στην Αθήνα. Δεν γνωρίζουμε ούτε πότε ήρθε, αλλά και ούτε αν έφυγε ή αν είναι ακόμη εδώ. Ενδιαφέρον έχει επίσης σαν γεγονός πως δεν τον έχει τραβήξει φωτογραφία κανείς χρήστης των social media. Η ίδια η Πρισίλα άλλωστε δεν έχει δημοσίευσε καμιά φωτογραφία στο Facebook ή στο Instagram.

Ωστόσο από έγκυρες πληροφορίες του Lifo.gr είμαστε σε θέση να γνωρίσουμε πως ο Ζούκερμπεργκ και η σύζυγός του είναι τουλάχιστον από το απόγευμα της Πέμπτης στην Αθήνα. Χθες το βράδυ γνωρίζουμε πως δείπνησαν οι δυο τους σε γνωστό εστιατόριο με σύγχρονη ελληνική κουζίνα στον πεζόδρομο της Αδριανού σε τραπέζι με θέα την φωτισμένη Ακρόπολη. Το σίγουρο είναι πως αν απόψε ο ιδρυτής του Facebook είναι ακόμη εδώ και αποφασίσει να κάνει κάποια έξοδο, οι Αθηναίοι θα είναι πιο υποψιασμένοι και με τα κινητά τηλέφωνα σε μεγαλύτερη ετοιμότητα 

Ελλάδα
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ