Οδηγός του ΗΣΑΠ απαγόρευσε σκύλο σε βαγόνι - Οργισμένη αντίδραση από τους επιβάτες

Οδηγός του ΗΣΑΠ απαγόρευσε σκύλο σε βαγόνι - Οργισμένη αντίδραση από τους επιβάτες Facebook Twitter
9

Οδηγός του ΗΣΑΠ δεν επέτρεψε σε σκύλο να παραμείνει στο βαγόνι, με αποτέλεσμα να σταματήσει τον συρμό μέχρι να διευθετηθεί το ζήτημα, προκαλώντας την έντονη αντίδραση των επιβατών.

Σε βίντεο που κατέγραψε επιβάτης και δημοσίευσε στο Facebook, φαίνονται οι υπόλοιποι επιβάτες εντός και εκτός του βαγονιού, μερικοί εκ των οποίων αρκετά εκνευρισμένοι με την απόφαση του οδηγού να σταματήσει το δρομολόγιο και να φωνάξει την ασφάλεια του σταθμού μέχρι να απομακρυνθεί ο σκύλος.

Ο επιβάτης που τραβά το βίντεο εξηγεί σχετικά πως παρόλο που κανείς από τους υπόλοιπους επιβάτες δεν ενοχλήθηκε από την παρουσία του σκύλου ο οδηγός επέμενε να απομακρυνθεί, με τον ιδιοκτήτη να ζητά ταυτόχρονα από όσους ήταν εκεί να κάνουν ό,τι μπορούν για να μετακινηθεί μαζί με τον σκύλο του.

Να σημειωθεί πως με βάση την νομοθεσία οι σκύλοι μπορούν να μεταφέρονται με τις δημόσιες συγκοινωνίες είτε σε κλουβιά μεταφοράς είτε με φίμωτρο. Στην προκειμένη περίπτωση όμως οι επιβάτες επέμεναν πως ο σκύλος δεν ενοχλούσε και πως ο οδηγός έδειξε υπερβάλλοντα ζήλο.

Δείτε το βίντεο:

Ελλάδα
9

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM

σχόλια

9 σχόλια
Υπερβολές.Στριμώχνεται ο κόσμος, οσάν τα σφαγιαζόμενα πρόβατα, με όλα τα κακώς κείμενα που πολύ καλά ξέρουμε ότι γίνονται σε διάφορες φάσεις, και μας πείραξε ένα, οφθαλμοφανώς, ήρεμο και ελεγχόμενο πλάσμα μικρομεσαίου μεγέθους....Σιγά το κτήνος παιδιά, σιγά.
Κράτος σούργελο, πολίτες κλόουν. Όχι μόνο αγνοούν την προδιαγραφή ασφαλείας της ΣΤΑΣΥ, όχι μόνο ο τύπος στο βίντεο λεεί "ο νόμος είναι ξεκάθαρος" χωρίς να έχει ιδέα αλλά ξεκινάνε και τα γνωστά "είσαι μπάσταρδος" και "φασισμός" κ.α.. Μνημόνια μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Συμφωνώ απόλυτα πως οι νόμοι πρέπει να τηρούνται !!!Όμως Όλοι οι νόμοι και όχι σημειακά. Σε μία απλή διαδρομή Κηφισιά - Πειραιά θα μετρήσουμε σίγουρα 5-6 επαίτες που επίσης απαγορεύεται από τον νόμο και πολλοί από αυτούς σε πραγματικά άθλια κατάσταση που χρειάζονται βοήθεια όχι μόνο οικονομική αλλά κ νοσηλευτική ....δεν έχω δει όμως κανέναν να ασχολείται με το θέμα τόσο ενεργά !Ο ΗΣΑΠ έχει δείξει δεκαετίες πως δεν ενδιαφέρεται για τους επιβάτες έχουμε συνηθίσει την απραξία και αδιαφορία των υπαλλήλων σε σημείου που μία τέτοια πράξη τήρησης των νόμων και κανόνων να γίνεται απλά αστεία.Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας.
Απο τη στιγμή που κινείσαι εκτός νόμου, ακόμα και ένας να διαφωνεί, οφείλεις να συμορφωθείς. Ακόμα κι αν αυτός είναι κομπλεξικός, δυστυχώς είναι έτσι.
Εφόσον αυτό προέβλεπαν οι κανονισμοί έπρεπε να τηρηθούν και δικαιολογημένα ο οδηγός ήθελε να εμποδίσει την επιβίβαση του σκύλου, εφόσον δεν ήταν συνοδός ανάπηρου και δεν ήταν σε κλουβί κλπ. Αν έχουν διαφορετική γνώμη οι επιβαίνοντες ας ζητήσουν να αλλάξουν οι κανονισμοί μεταφοράς κατοικίδιων στα μέσα.