Η Διεθνής Αμνηστία τρολάρει το «Mama» του Sin Boy - Επική απάντηση σε ποστ από «Το Βατράχι»

Η Διεθνής Αμνηστία τρολάρει το «Mama» του Sin Boy - Επική απάντηση σε ποστ από «Το Βατράχι» Facebook Twitter
1

Πως έχει χιούμορ απέδειξε η Διεθνής Αμνηστία που αποφάσισε να τρολάρει ένα σατιρικό ποστ από την σελίδα «Το Βατράχι» για το viral τραγούδι «Mama» του Sin Boy.

Όλα ξεκίνησαν με ένα άρθρο, που δημοσίευσε «Το Βατράχι», με τίτλο «Στη λίστα βασανιστηρίων της Διεθνούς Αμνηστίας το τραγούδι "Mama" του Sin Boy». Το κείμενο περιέχει μια φανταστική ανακοίνωση της Διεθνούς Αμνηστίας, όπου μεταξύ άλλων υποτίθεται πως αναφέρει τα εξής:

«[...] Η οργάνωση μάλιστα εκφράζει φόβους ότι το λεγόμενο τραγούδι μπορεί να χρησιμοποιηθεί από μυστικές υπηρεσίες άλλων χωρών για να αποσπάσει ομολογίες από κρατούμενους, καθώς η αναπαραγωγή του έστω και για λίγα λεπτά προκαλεί στο θύμα την ανάγκη να ομολογήσει οτιδήποτε, ακόμα κι αν δεν το έχει κάνει, προκειμένου να γλιτώσει. Από τη μία η φωνή του τραγουδιστή που είναι κάτι μεταξύ ρομπότ που έχει πάρει ζάναξ και να πνίγει κάποιος γατιά, από την άλλη οι ανεγκέφαλοι στίχοι που δε βγάζουν κανένα νόημα, μαζί συνθέτουν ένα ηχητικό βασανιστήριο που θα έκαναν και τον πιο σκληρό τζιχαντιστή να λυγίσει, πόσο μάλλον κάποιον που είναι αθώος».

Το σατιρικό άρθρο έκανε τον γύρο του ίντερνετ και προφανώς έπεσε στην αντίληψη των διαχειριστών των επίσημων λογαριασμών της Διεθνούς Αμνηστίας στα social media, οι οποίοι αποφάσισαν να μην το αφήσουν ασχολίαστο. Έτσι, κάνοντας retweet το χιουμοριστικό άρθρο, σχολίασαν: «Δεν επιβεβαιώνουμε, ούτε διαψεύδουμε το ρεπορτάζ από "Το Βατράχι"».

Ελλάδα
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Οι διεθνείς οργανισμοί στις δημόσιες δηλώσεις τους προσέχουν και το τελευταίο κόμμα, και την τελευταία τελεία. Για να φτάσεις να σε τρολλάρει η Διεθνής Αμνηστία συγκεκριμένα, οργανισμός που ασχολείται με τις δημόσιες ελευθερίες, τα ανθρώπινα δικαιώματα, τον πόνο, ακόμα και το θάνατο, πρέπει πραγματικά να έχεις τρυπήσει την οροφή της γελοιότητας και της μ_____ς και να έχεις περάσει σε άλλη πίστα...