Φθιώτιδα: Πήδηξε εν κινήσει από το κλεμμένο αυτοκίνητο και σκοτώθηκε

Φθιώτιδα: Πήδηξε εν κινήσει από το κλεμμένο αυτοκίνητο και σκοτώθηκε Facebook Twitter
3

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες από το τραγικό δυστύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης στη Φθιώτιδα με θύμα έναν 20χρονο ο οποίος πήδηξε έξω από το κλεμμένο αυτοκίνητο την στιγμή της καταδίωξής του από την αστυνομία.


Τραγική κατάληξη είχε τα ξημερώματα της Τρίτης η κλοπή ΙΧΦ για έναν 20χρονο Ρομά. Ειδικότερα, μια ομάδα από έξι Ρομά από τα Φάρσαλα, είχαν μεταβεί στην Ανατολική Φθιώτιδα με σκοπό την κλοπή οχημάτων. Τελικά κατάφεραν να παραβιάσουν και να κλέψουν ένα αγροτικό από την περιοχή του Αχλαδίου ωστόσο η έγκαιρη επέμβαση του ΑΤ Στυλίδας τους χάλασε τα σχέδια.


Οι τέσσερις εξ αυτών που επέβαιναν στο δικό τους όχημα εντοπίστηκαν και ακινητοποιήθηκαν στο ΣΕΑ Αλμυρού με τη συνδρομή και δυνάμεων από τη Λαμία και τη Μαγνησία, ενώ το ύποπτο όχημα εντοπίστηκε και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς.


Στην διάρκεια της καταδίωξης στο 2ο χλμ Φαρσάλων – Βόλου το αγροτικό στο οποίο επέβαιναν ο 20χρονος και ο 17χρονος εξετράπη της πορείας του και ανετράπη με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του πρώτου. Όπως περιέγραψε κατά την απολογία του ο ανήλικος κατηγορούμενος, ο 20χρονος φίλος του και οδηγός του μοιραίου οχήματος, του είπε να πηδήσει από το αμάξι εν κινήσει αλλά εκείνος φοβήθηκε. Το αμάξι έφερε στροφές μέσα στον δρόμο πριν ανατραπεί, χωρίς ωστόσο εκείνος τελικά να πάθει το παραμικρό. Αντίθετα ο 20χρονος που πήδηξε από το αμάξι είχε τραγική κατάληξη.

Το μεσημέρι της Τρίτης οι υπόλοιποι πέντε συλληφθέντες που εμπλέκονται στην κλοπή του οχήματος από την περιοχή του Αχλαδίου, ηλικίας από 17 έως 25 χρόνων πέρασαν αυτόφωρο, με το Δικαστήριο να τους κρίνει ένοχους και να τους τιμωρεί με ποινή φυλάκισης 2 ετών με 3ετη όμως αναστολή.

Με πληροφορίες από Lamiareport

Ελλάδα
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Γιατί προφανώς αυτοί οι έξι τύποι θα είχαν το ελαφρυντικό του προτέρου έντιμου βίου... δηλαδή σύμφωνα με τη λογική των δικαστών δεν ήταν κάτι που κάνανε κατά επάγγελμα αλλά βρέθηκαν τυχαία και είπαν "τι να κάνουμε απόψε; Ε, δεν πάμε καμιά εκατοστή χιλιόμετρα μακριά να κλέψουμε ένα αμάξι, έτσι για το χαβαλε βρε αδερφέ!"Έρχονται εκλογές άλλωστε και τα ψηφαλακια πάνε μονοκούκι - ότι πει ο αρχηγός της φυλής