Ενδιαφέρον του Κώστα Γαβρά για την βίλα «Ιόλα»

Ενδιαφέρον του Κώστα Γαβρά για την βίλα «Ιόλα» Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
0

Το ενδιαφέρον του για το κτήμα και την βίλα «Ιόλα» εξέφρασε ο Κώστας Γαβράς.

Ο παγκοσμίου φήμης Έλληνας σκηνοθέτης είχε χθες συζήτηση με τον δήμαρχο Αγίας Παρασκευής Γιάννη Σταθόπουλο, στον οποίο εξέφρασε το ενδιαφέρον του για το κτήμα και την βίλα του Αλέξανδρου Ιόλα.

Η συνάντηση κατά την οποία ο Κώστας Γαβράς εξέφρασε το υψηλό ενδιαφέρον του για την αξιοποίηση του κτήματος και της βίλας του μεγάλου συλλέκτη, πραγματοποιήθηκε στην Αγία Παρασκευή με την ευκαιρία των γυρισμάτων σκηνών της νέας του ταινίας. Ο Κώστας Γαβράς εκδήλωσε μάλιστα την επιθυμία να παραβρεθεί σε προσεχή εκδήλωση στο χώρο του «Ιόλα».

Υπνεθυμίζεται πως η τελευταία ταινία του Κώστα Γαβρά «Adults In A Room» έχει αντικείμενο τη διαπραγμάτευση του 2015 με τους δανειστές. Πρόκειται για την κινηματογραφική μεταφορά του ομώνυμου βιβλίου του Γιάνη Βαρουφάκη για τις διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ με τους θεσμούς δανειστές, κατά το πρώτο εξάμηνο του 2015.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνελήφθη 38χρονος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Ομάδα Σύμπραξης Εκδίκησης»

Ελλάδα / Συνελήφθη 38χρονος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Ομάδα Σύμπραξης Εκδίκησης»

Ανάμεσα στις τρομοκρατικές ενέργειες που τους αποδίδονται είναι και η αποστολή του παγιδευμένου με εκρηκτικά φακέλου στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης τον Φεβρουάριο
NEWSROOM
Μενδώνη για Νίσυρο: Ο αρχαιοφύλακας τέθηκε σε αναστολή καθηκόντων από την πρώτη καταγγελία

Ελλάδα / Μενδώνη για Νίσυρο: Ο αρχαιοφύλακας τέθηκε σε αναστολή καθηκόντων από την πρώτη καταγγελία

«Διαβάζω ότι υπήρχαν καταγγελίες, ότι δεν τις έλαβε κανείς υπόψη και λοιπά. Αυτοί οι οποίοι τα γράφουν θα βρεθούν στα ποινικά και στα αστικά δικαστήρια από μένα», ξεκαθαρίζει η υπουργός
NEWSROOM