Το σεξιστικό σχόλιο του Ψαριανού για την Αχτσιόγλου: «Μ’ αρέσει το γκομενάκι»

Το σεξιστικό σχόλιο του Ψαριανού για την Αχτσιόγλου: «Μ’ αρέσει το γκομενάκι» Facebook Twitter
17

Με ένα σεξιστικό σχόλιο ο ανεξάρτητος βουλευτής, αναφέρθηκε σε μία φωτογραφία της υπουργού Εργασίας Έφης Αχτσιόγλου.

Η φωτογραφία της Έφης Αχτσιόγλου τραβήχτηκε κατά την πρόσφατη συζήτηση στη Βουλή για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης. O υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γρηγόρης Ψαριανός μέσα από το λογαριασμό που διατηρεί στο Twitter έκανε ένα σεξιστικό σχόλιο με αποδέκτη την υπουργό Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου.


Ο Ψαριανός έγραψε για τη φωτογραφία της κυρίας Αχτσιόγλου «γιατί ρε Σεξιστές ; Εγώ που είμαι εντελώς πολίτικαλι κοκορέτς διαφωνώ με τοιούτους αφορισμούς. Μ' αρέσει το γκομενάκι. Μουτς, μωρό μου! Μην ακούς κανέναν, γκοου ον, κήπ γκοινγκ εντ ντου δε ράιτ τζομπ».

Το σεξιστικό σχόλιο του Ψαριανού για την Αχτσιόγλου: «Μ’ αρέσει το γκομενάκι» Facebook Twitter

Μετά τις αντιδράσεις  ο κ. Ψαριανός σε νέα του ανάρτηση αναρωτήθηκε «η συγκεκριμένη λέξη (σ.σ. γκομενάκι) θεωρήθηκε προσβλητική; Εάν έτσι εξελήφθη, συγνώμη από το Εφάκι. Τρυφερά το είπα».


«Λοιπόν, απαντώντας σε τουιτ κάποιου έγραψα ότι δεν συμφωνώ με αναρτήσεις που "σχολιάζουν κακοβούλως" ωραία κορίτσια.
Και έγραψα " εμένα, πάντως, μ' αρέσει, το γκομενάκι!..." Η συγκεκριμένη λέξη θεωρήθηκε προσβλητική; Εάν έτσι εξελήφθη, συγνώμη από το Εφάκι. Τρυφερά το είπα» ανέφερε συγκεκριμένα.

Σε δεύτερη ανάρτησή του όμως γράφειπως «η πολλή κορεκτίλα, συμπλήρωσα κάπου, σκοτώνει. Τον έρωτα, το χιούμορ, την πλάκα, την ειρωνεία, την τρυφερότητα, τον θυμό, την διαφωνία και την συμφωνία. Τα κακόβουλα λογισμικά είναι εγκατεστημένα μέσα στα αραχνιασμένα κεφάλια και καταστρέφουν, γενικώς και όχι μόνο τους φορείς». 

Ελλάδα
17

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ