Επεισόδια με οπαδούς της ΑΕΚ και αστυνομικούς στην Μεταμόρφωση

Επεισόδια με οπαδούς της ΑΕΚ και αστυνομικούς στην Μεταμόρφωση Facebook Twitter
Eurokinissi / Φωτό Αρχείου
0

Επεισόδια σημειώθηκαν νωρίτερα την Παρασκευή ανάμεσα σε οπαδούς της ΑΕΚ με αστυνομικούς στον Κόκκινο Μύλο  στο ύψος της Μεταμόρφωσης.

Τα επεισόδια έρχονται  μετά την απόφαση της ΕΠΟ για την πραγματοποίηση του τελικού κυπέλλου μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, κεκλεισμένων των θυρών μετά από απόφαση του υφυπουργού αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη. Ο κ. Βασιλειάδης πήρε την απόφαση μετά τη σχετική εισήγηση της ΔΕΑΒ και τις διαβουλεύσεις με την ΕΠΟ, την αστυνομία και τις δύο ομάδες.  

Τα δεδομένα που έλαβε υπόψη του ο κ. Βασιλειάδης για την αναμέτρηση κεκλεισμένων των θυρών ήταν αφενός το τεταμένο κλίμα που έχει δημιουργηθεί μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων «μετά τα επεισοδιακά γεγονότα στους τελευταίους δύο τελικούς Κυπέλλου που διεξήχθησαν στον Βόλο το 2017 και το ΟΑΚΑ το 2018 και είχαν ως αποτέλεσμα να θέσουν σε κίνδυνο τους υγιείς φιλάθλους».

  

Σημειώνεται ότι για τον τελικό θα εκδοθούν λιγότερες από 1.000 προσκλήσεις. Όπως αποφασίστηκε στη  σύσκεψη της Τρίτης, στα γραφεία της ομοσπονδίας, κάθε φιναλίστ θα πάρει από 120 προσκλήσεις. 

Οι ποδοσφαιριστές κάθε ομάδας θα μοιραστούν από 100 προσκλήσεις ενώ επιπλέον 400 θα διατεθούν από την ΕΠΟ. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως μόλις 840 θεατές θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά την αναμέτρηση.

Αξίζει να σημειωθεί  ότι για τον τελικό θα βρίσκονται επί ποδός 3.000 αστυνομικοί ενώ θα έρθουν και διμοιρίες από την περιφέρεια  για να συνδράμουν.  

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ