Ιατρικό Ανακοινωθέν για την 8χρονη Αλεξία - Ευχάριστα νέα για την μικρή

Ιατρικό Ανακοινωθέν για την 8χρονη Αλεξία - Ευχάριστα νέα για την μικρή Facebook Twitter
1

Στη δημοσιότητα δόθηκε το ιατρικό ανακοινωθέν για την 8χρονη Αλεξία που νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Παίδων «Παν. & Αγλαΐας Κυριακού».

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση των γιατρών, «η ασθενής Α. Σ. παραμένει διασωληνωμένη χωρίς όμως πλήρη αναπνευστική υποστήριξη. Κινεί τα άκρα ομότιμα και γενικώς είναι βελτιωμένη σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες. Εφόσον η βελτίωση παραμένει προοδευτική, αναμένεται εκτός απροόπτου, να απαλλαγεί από την καταστολή και ενδεχομένως να αποσωληνωθεί τα επόμενα 24ωρα, αλλά θα παραμείνει στην Εντατική Μονάδα Νοσηλείας παρακολουθούμενη».

Νωρίτερα σήμερα τα πρώτα ευχάριστα νέα ήρθαν από τη μητέρα της Αλεξίας καθώς έγινε γνωστό πως η 8χρονη, που νοσηλεύεται τραυματισμένη από αδέσποτη σφαίρα που δέχθηκε την Κυριακή του Πάσχα, στη Θήβα, άνοιξε τα μάτια της κι έπιασε το χέρι της μητέρας της. «Έπιασαν τόπο οι προσευχές μας, για πρώτη φορά νιώθουμε χαρούμενοι», δήλωσε στα Μέσα ο πατέρας. «Περιμένω να αλλάξει ο νόμος για τις μπαλωθιές τώρα, να μη βρεθεί κανένας άλλος γονιός στη θέση μου. Το ζητάω εγώ που βασανίζομαι με την κορούλα μου», είπε και ζήτησε την παραδειγματική τιμωρία του δράστη.

Ελλάδα
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια