Κουφοντίνας: Απάνθρωπη μεταχείριση και βασανισμός οι συνθήκες νοσηλείας μου

Κουφοντίνας: Απάνθρωπη μεταχείριση και βασανισμός οι συνθήκες νοσηλείας μου Facebook Twitter
14

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας, με δήλωσή του, ανέφερε πως οι συνθήκες νοσηλείας του στο νοσοκομείο του Βόλου «συνιστούν απάνθρωπη μεταχείριση και βασανισμό».

O Δημήτρης Κουφοντίνας ζητάει να μεταφερθεί σε κατάλληλη κλινική αλλιώς δεν επιθυμεί να παραμείνει στο νοσοκομείο και δεν θα δεχτεί καμία επίσκεψη και παρακολούθηση από οποιονδήποτε γιατρό ή νοσηλευτή. Υπενθυμίζεται ότι ο Δημήτρης Κουφοντίνας έχει μεταφερθεί από το βράδυ της Δευτέρας στο νοσοκομείο του Βόλου. Ο καταδικασμένος για έντεκα δολοφονίες τρομοκράτης της 17Ν ένιωσε ατονία και έντονες ζαλάδες, καθώς πραγματοποιεί απεργία πείνας με αίτημα την χορήγηση άδειας από τις φυλακές Κασσαβέτειας.

Αναλυτικά η δήλωσή του: 

«Δέχτηκα να μεταφερθώ στο νοσοκομείο σας, μετά από πιέσεις, προκειμένου να υπάρχει κατάλληλο νοσηλευτικό περιβάλλον (υποστήριξη νοσηλευτικού προσωπικού), δεδομένου ότι είμαι από 2/5 σε απεργία πείνας. Οι συνθήκες διαμονής μου εδώ, στην αποθήκη του 2ου υπογείου του κτιρίου του νοσοκομείου, δίπλα από το νεκροτομείο, συνιστούν απάνθρωπη μεταχείριση και βασανισμό

Γι΄αυτό, ζητώ να μεταφερθώ άμεσα σε κατάλληλη κλινική του νοσοκομείου, ώστε να υπάρχει παρουσία νοσηλευτών υποβοήθησης στην κάλυψη των στοιχειωδών ατομικών αναγκών.

ΑΛΛΙΩΣ ΔΗΛΩΝΩ

Ότι δεν θέλω να παραμείνω άλλο στο νοσοκομείο σας και δηλώνω και υπογράφω με κάθε ευθύνη μου ότι θέλω να επιστρέψω άμεσα στην ΕΑΚΝ Κασσαβέτειας , στο χώρο κράτησης μου και όπου θα συνεχίσω την απεργία πείνας.

ΚΑΙ

Μέχρι τότε δεν θα δεχθώ καμία επίσκεψη και παρακολούθηση από οποιονδήποτε γιατρό ή νοσηλευτή του νοσοκομείου σας , που θεωρώ εκ των προτέρων προσχηματική και προσβλητική και Δηλώνω ότι κάθε τέτοια προσπάθεια συνιστά βίαιη και αναγκαστική νοσηλεία η οποία δεν μπορεί να γίνει χωρις τη θέληση μου, στην οποία δεν συναινώ. Η παρούσα δήλωση δεν στρέφεται σε καμία περίπτωση κατά του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού που κάνει ευσυνείδητα μέσα στις αντίξοες αυτές συνθήκες τη δουλειά του.

9/5/2019

Δημήτρης Κουφοντίνας

2ο Υπόγειο»

Ελλάδα
14

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

8 σχόλια
Μέχρι τότε δεν θα δεχθώ καμία επίσκεψη και παρακολούθηση από οποιονδήποτε γιατρό ή νοσηλευτή του νοσοκομείου σας , που θεωρώ εκ των προτέρων προσχηματική και προσβλητική και Δηλώνω ότι κάθε τέτοια προσπάθεια συνιστά βίαιη και αναγκαστική νοσηλεία η οποία δεν μπορεί να γίνει χωρις τη θέληση μου, στην οποία δεν συναινώ. Πηγή: www.lifo.grΔεν μιλάει πουθενά για υποχρεωτική σίτιση.
Συγνώμη, αλλά αυτό είναι ερμηνεία. Όχι απόδειξη όσον αφορά το τι εννοεί ο ποιητής. Και νομίζω πως αν υπήρχε τέτοιο ενδεχόμενο (υποχρεωτικής σίτισης) θα το ανέφερε ευθέως. Θα ήταν χαζός να μην το κάνει.
Ο άνθρωπος που ξεπάστρευε κόσμο και μετά πήγαινε για να φάει τυρόπιτα με κακάο, κλαψουρίζει γιατί στο νοσοκομείο τον έχουν για λόγους ασφαλείας στο υπόγειο.
Χαχαχα δώστε του του παιδιού ένα δωμάτιο με θέα και μερικούς νοσηλευτές να τον υπηρετούν. Εν τω μεταξύ, οι ελλείψεις είναι τέτοιες ώστε αν ένας απλός πολίτης καταλήξει στο νοσοκομείο και δεν έχει χρήματα για αποκλειστική ή συγγενείς να τον περιθάλπτουν, ούτε ένας άνθρωπος δε θα βρεθεί να τον βοηθήσει να πάει στην τουαλέτα. Βέβαια οι απλοί πολίτες δεν το αξίζουν, είναι ανθρωπάκια και πιόνια του συστήματος γιατί επέλεξαν να μην βάλουν σε αχρείαστο κίνδυνο την υγεία τους, ούτε να δολοφονούν πισώπλατα όποιον λίγο τους ξινίζει.
"απάνθρωπη μεταχείριση και βασανισμός"Ειπε ο "ανθρωπιστης" που σκοτωσε 11 ανθρωπους, ποση υποκρισία πραγματικα. Εκμεταλλευεται το συστημα, που οταν ηταν εξω ηταν εναντιον και ηθελε να το πολεμησει.