Συνθήματα για τον Κουφοντίνα και στο εκλογικό του Ζέρβα στη Θεσσαλονίκη

Συνθήματα για τον Κουφοντίνα και στο εκλογικό του Ζέρβα στη Θεσσαλονίκη Facebook Twitter
3

Συνθήματα με σπρέι υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα, έγραψαν άγνωστοι στο εκλογικό κέντρο του υποψήφιου δημάρχου Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνου Ζέρβα, στην οδό Τσιμσική.

Σύμφωνα με το Thestival, το πρωί της Πέμπτης, δέκα άτομα μπήκαν από την είσοδο της πολυκατοικίας όπου στεγάζεται το εκλογικό του κ. Ζέρβα. Οι συνεργάτες του υποψηφίου δημάρχου, μόλις αντιλήφθηκαν τα άτομα, κλείδωσαν την πόρτα και ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Συνθήματα για τον Κουφοντίνα και στο εκλογικό του Ζέρβα στη Θεσσαλονίκη Facebook Twitter

Οι δράστες, έγραψαν συνθήματα με σπρέι στους τοίχους εσωτερικά της πολυκατοικίας, πέταξαν τρικάκια και στην συνέχεια αποχώρησαν.

Υπενθυμίζεται πως επίθεση δέχθηκαν και τα γραφεία της υποψήφιας δημάρχου Θεσσαλονίκης, Κατερίνας Νοτοπούλου και του υποψήφιου δημάρχου Θεσσαλονίκης, Νίκου Ταχιάου.

Με πληροφορίες από Thestival

Ελλάδα
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

3 σχόλια
Άγνωστοι οι αλληλέγγυοι ;εε όχι!Τα γνωστά στέκια που κινητοποιούνται ως τάγματα εφόδου και επηρεασμού δικών για ηριάννες, θεοφίλου, ρωμανό, σακκά, τους δολοφόνους της 17ν, μαζιώτη, ρούππα, κ.α..
Φαντάζεται κανείς αλληλέγγυους των δολοφόνων του Λουκμάν ή του Φύσσα να κάνουν ντου σε εκλογικά κέντρα βάλλοντας κατά της διαδικασίας της δημοκρατίας; Και να έχουν και το οξυγόνο της δημοσιότητας από τα ΜΜΕ.Άδικο έχει μετά ο Κυρίτσης να μην θυμάται; Προχθές (5-5) ήταν η μαύρη επέτειος της Marfin και δεν άνοιξε ρουθούνι που όλοι δαύτοι οι δολοφόνοι εννιά χρόνια μετά είναι ασύλληπτοι και λέφτεροι να πίνουν μπύρες στου Χασάν.