Μαρία Ελένη Λουκουρέζου: Αθώος ο πατέρας μου - Ψυχρές οι σχέσεις μου με την αδελφή μου και τη Ζένια Μπονάτσου

Μαρία Ελένη Λουκουρέζου: Αθώος ο πατέρας μου - Ψυχρές οι σχέσεις μου με την αδελφή μου και τη Ζένια Μπονάτσου Facebook Twitter
0

Στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα», και την Ελεονώρα Μελέτη μίλησε χθες η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου απαντώντας για τη σύλληψη του πατέρα της Αλέξανδρου Λυκουρέζου, αλλά και γιατί οι σχέσεις με την αδελφή της είναι ψυχρές.

Στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη, η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, δήλωσε πως ο πατέρας της είναι αθώος και περίεγραψε πώς βίωσαν αυτή την περιπέτεια. «Δύο μήνες πριν τη σύλληψή του, επειδή ήθελα να ξέρω ακριβώς τι έχει γίνει, μίλησα μαζί του για να μου πει την αλήθεια. Επειδή ήξερα λοιπόν τι συνέβη, το θεώρησα πολύ άδικο όλο αυτό, ντροπή! Και η Νατάσα Καλογρίδη ήταν δίπλα του. Οι σχέσεις μας είναι πάρα πολύ καλές».

Σε άλλο σημείο αναφέρει:«Ο πατέρας μου ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση και είναι απόλυτα φυσιολογικό. Παρόλο που είσαι αθώος, επειδή υπάρχουν άλλα από πίσω που μπορεί να βγουν στη φόρα, λες άμα είναι στημένο θα με βάλουν μέσα», είπε μεταξύ άλλων.

 

H Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, μεταξύ άλλων και για το λόγο που δεν έχει καλές σχέσεις με την αδερφή της, Μάρθα Κουτουμάνου, αλλά και την ανιψιά της, Ζένια Μπονάτσου.

«Με την Μάρθα δεν τα βρίσκουμε, ποτέ δεν ήμασταν πολύ δεμένες. Δεν έχουμε μεγαλώσει στο ίδιο σπίτι, όταν εγώ μεγάλωνα η Μάρθα έφυγε από το σπίτι. Είμαστε και τελείως αντίθετες, άσπρο η Μάρθα, μαύρο εγώ. Δεν με στεναχωρεί αυτό. Εγώ με τους γονείς μου έχω μεγαλώσει. Οι γονείς μου με έχουν στηρίξει, ενδιαφέρθηκαν για μένα, είναι δίπλα μου, ενώ η αδερφή μου δεν το έχει κάνει ποτέ αυτό σε μένα. Καλώς ή κακώς έτσι είναι τα πράγματα, δεν μπορεί να αλλάξει αυτό. Αυτό δεν άλλαξε ούτε με τον θάνατο της μαμάς. Και με τα άλλα παιδιά του μπαμπά μου είμαστε σε απόσταση γιατί μεγάλωσαν αλλού.

Η Ζένια βγήκε και μίλησε και είπε ότι δεν μιλάει με τον πατέρα μου, ότι δεν έχουν σχέσεις με τον πατέρα μου. Από τη στιγμή που επιλέξανε να μην έχουν σχέση με τον πατέρα μου, εγώ στηρίζω τον πατέρα μου. Τον στηρίζω γιατί με έχει στηρίξει κι αυτός. Δεν φτύνω εκεί που με έχουν βοηθήσει, εκεί που με έχουν μεγαλώσει. Ο πατέρας μου με έχει ανάγκη, ο πατέρας μου με έχει μεγαλώσει, δεν θα τον άφηνα ποτέ μόνο του. Οπότε, από τη στιγμή που επιλέξανε να μην μιλάνε με τον πατέρα μου, εγώ δεν μπορώ να επιλέξω αυτόν τον δρόμο. Ρώτησέ την ποιος είναι ο λόγος», είπε η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου.

 
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM
Δίκη για το τροχαίο στη Βουλή: Προκλητικές μαρτυρίες για τον θάνατο του Ιάσονα Λαλαούνη

Ελλάδα / Δίκη για τροχαίο στη Βουλή: «Η μηχανή έκανε παράνομη προσπέραση» είπε ο συνοδηγός του υπηρεσιακού που σκότωσε τον Ιάσονα Λαλαούνη

«Η ουσία είναι ότι μας έχει δει από 60 μέτρα και δεν κόβει ταχύτητα» είπε ο βασικός μάρτυρας και συνοδηγός του υπηρεσιακού οχήματος επιχειρώντας να μεταθέσει την ευθύνη στον 23χρονο Ιάσονα
NEWSROOM