Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Πέρασα βαριά κατάθλιψη - Πάθαινα κρίσεις πανικού και καρδιακά επεισόδια

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Πέρασα βαριά κατάθλιψη - Πάθαινα κρίσεις πανικού και καρδιακά επεισόδια Facebook Twitter
1

Για την επιλόχειο κατάθλιψη, τις κρίσεις πανικού και τα καρδιακά επεισόδια που πάθαινε μίλησε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, που ήταν καλεσμένη το βράδυ της Τετάρτης στην εκπομπή «Μετά τα Μεσάνυχτα» της Ελεωνόρας Μελέτη.

Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις αλλαγές που έφερε στη ζωή της ο ερχομός της δεύτερης κόρης της, πώς για πολλά χρόνια έδινε μάχη με την κατάθλιψη ενώ αποκάλυψε επίσης πως ο γιατρός της είπε ότι έχει το σύνδρομο της «ραγισμένης καρδιάς».

«Στη δεύτερη εγκυμοσύνη ένιωσα ότι μπορεί να πάθω επιλόχειο κατάθλιψη. Έχω περάσει κατάθλιψη και αρκετά βαριά, μετά από ένα γεγονός που με στεναχώρησε πάρα πολύ. Και το πέρασα και για πολλά χρόνια, κανείς δεν το ήξερε. Περνούσα πολύ δύσκολα. Θα πω τώρα κάποια πράγματα που ούτε οι γονείς μου δεν τα ξέρουν. Πάθαινα κρίσεις πανικού συνεχόμενες και είχα πάει τρεις φορές στο νοσοκομείο από αυτό. Την τελευταία φορά που πήγα μου είπε ένας γιατρός στη Θεσσαλονίκη ότι παθαίνω μικρά καρδιακά επεισόδια και κάποια μέρα θα πάθω ένα μεγάλο», ανέφερε η ηθοποιός.

Όπως είπε, ο γιατρός τής εξήγησε πως όλα είναι στο μυαλό της, αφού ο οργανισμός της δεν εμφανίζει κάποια παθολογική πάθηση. «Ο γιατρός μού είπε να αρχίσω να φροντίζω λίγο τον εαυτό μου γιατί είναι όλο στο μυαλό μου και δεν είναι κάτι που υπάρχει στο σύστημά μου από μόνο του, είναι κάτι που εγώ βάζω. Με το που έμπαινα μέσα στο σπίτι πάθαινα κρίσεις, τώρα που στο λέω με πιάνει ένα σφίξιμο. Κανείς δεν το ήξερε αυτό. Ήθελα να το περάσω μόνη μου», συμπλήρωσε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου για εκείνη την περίοδο.

Δείτε το βίντεο:

 
Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια