Τάκης Μόσχος: Την Παρασκευή η κηδεία του ηθοποιού - Οι επιθυμίες της οικογένειας

Τάκης Μόσχος: Την Παρασκευή η κηδεία του ηθοποιού - Οι επιθυμίες της οικογένειας Facebook Twitter
0

Στη Σκόπελο θα τελεστεί αύριο Παρασκευή, η κηδεία του ηθοποιού Τάκη Μόσχου, που πέθανε σε ηλικία 68 ετών μετά από τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε.

O Τάκης Μόσχος πέθανε τη Δευτέρα ενώ από τις 28 Απριλίου είχε γίνει γνωστό πως έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή και έπεσε σε κώμα μετά από αλλεπάλληλα εγκεφαλικά επεισόδια.

Η κηδεία του Τάκη Μόσχου θα τελεστεί την Παρασκευή 3 Μαΐου 2019 στις 17:30 στον Ι. Ν. Αγίου Νικολάου Σκοπέλου, σύμφωνα με κοινή ανακοίνωση της οικογένειας, των φίλων του ηθοποιού και της Ερασιτεχνικής Θεατρικής Ομάδας Σκοπέλου. 

Παράκληση της οικογένειας είναι, αντί στεφάνου, να πραγματοποιηθεί δωρεά στο «Σπίτι του Ηθοποιού», στον αριθμό λογαριασμού: Alpha Bank GR 45 0140 2280 2280 0200 2002 719.

Παράλληλα γνωστοποιήθηκε ότι «η οικογένεια θα προσφέρει τις φιάλες αίματος που συγκεντρώθηκαν, έπειτα από την πολύ συγκινητική ανταπόκριση των πολιτών, στην τράπεζα αίματος στο όνομα Παναγιώτης Μόσχος του Νικολάου, στο Αμαλία Φλέμινγκ για τις ανάγκες των: το Σπίτι του Ηθοποιού και Κέντρο Υγείας Σκοπέλου».

Στην κοινή ανακοίνωση, η οικογένεια και οι φίλοι αναφέρουν ότι θα ήθελαν να ευχαριστήσουν «για την αμέριστη συμπαράσταση τους, όλο το τελευταίο διάστημα τους εξής: το Σπίτι του Ηθοποιού, την Ερασιτεχνική Θεατρική Ομάδα Σκοπέλου, τις πρωτοβουλίες των αλληλέγγυων καλλιτεχνών με δράσεις για την οικονομική στήριξη του Τάκη, τον κινηματογράφο Τριανόν, το Ανάποδο Χαλκίδας, τον Καθρέφτη Τεχνών και Ιδεών Χαλκίδας, την Γλυκιά Συμμορία καθώς και όλους τους φίλους και πολίτες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα αλληλεγγύη, με την οικονομική και ηθική στήριξη αλλά και αιμοδοσίας».

«Επιθυμία της οικογένειας αλλά και των φίλων του Τάκη Μόσχου, σεβόμενοι τον απλό και λιτό τρόπο ζωής που ο ίδιος ο Τάκης είχε επιλέξει είναι να μην καλυφθεί η κηδεία του τηλεοπτικά και φωτογραφικά», αναφέρει η ανακοίνωση. 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM