Φθιώτιδα: Στη φυλακή ο ηλικιωμένος για τον βιασμό 23χρονης κοπέλας ΑμεΑ

Φθιώτιδα: Στη φυλακή ο ηλικιωμένος για τον βιασμό 23χρονης κοπέλας ΑμεΑ Facebook Twitter
Eurokinissi/ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
0

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 74χρονος από την Ανατολική Φθιώτιδα, που κατηγορείται για βιασμό και κατ' εξακολούθηση ασέλγεια, σε βάρος μιας 23χρονης κοπέλας ΑμεΑ

Ενώπιον του Εισαγγελέα και της Ανακρίτριας, ο 74χρονος δεν έπεισε για την αθωότητά του. 

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το lamiareport.gr, η 23χρονη κατέθεσε και ζήτησε την τιμωρία του ηλικιωμένου που φέρεται να τη βίαζε κατ' εξακολούθηση από το καλοκαίρι του 2017.

«Θέλω να τον τιμωρήσετε και να τον φοβίσετε για να μην έλθει ξανά πάνω μου και θα ησυχάσω μετά...», φέρεται να έχει καταθέσει η 23χρονη που είναι μαθήτρια Α' Λυκείου σε ειδικό σχολείο.

O συνήγορος του κατηγορουμένου Κωνσταντίνος Στέφος, σημείωσε ότι ο εντολέας του αρνείται τις κατηγορίες προβάλλοντας τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει και τα οποία δε θα του επέτρεπαν να προβεί στις πράξεις που του καταλογίζονται.

Ωστόσο οι Δικαστικοί Λειτουργοί δεν αναγνώρισαν τους ισχυρισμούς του και διέκριναν σοβαρές ενδείξεις ενοχής με την υπόθεση να παίρνει το δρόμο του ακροατηρίου.

Με πληροφορίες από lamiareport.gr

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM