ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Φθιώτιδα: Στον ανακριτή ο ηλικιωμένος που ασελγούσε σε 23χρονη με νοητική υστέρηση

Φθιώτιδα: Στον ανακριτή ο ηλικιωμένος που ασελγούσε σε 23χρονη με νοητική υστέρηση Facebook Twitter
0

Ενώπιον του δικαστηρίου οδηγείται την Πέμπτη για να απολογηθεί ο 74χρονος που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος 23χρονης ΑμΕΑ στη Φθιώτιδα

Η 23χρονη διαμένει σε χωριό της Ανατολικής Φθιώτιδας με τον πατέρα, την 25χρονη αδελφή της, που είναι επίσης ΑμεΑ και την 81χρονη γιαγιά που έχει και την επιμέλεια των κοριτσιών η οποία αποκάλυψε την υπόθεση.

Όπως φέρεται να κατήγγειλε η γιαγιά, αλλά και ένας θείος των κοριτσιών, ο 74χρονος γείτονας εκμεταλλευόμενος την αδυναμία της 23χρονης, η οποία έχει νοητική υστέρηση, τη βίαζε και ασελγούσε σε βάρος της, κατ' εξακολούθηση.

Σύμφωνα με το lamiareport το μαρτύριο της 23χρονης φέρεται να ξεκίνησε από το καλοκαίρι του 2017.

Μετά την καταγγελία της γιαγιάς ακολούθησε αστυνομική έρευνα και από τα στοιχεία που προέκυψαν ο Ανακριτής εξέδωσε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του 74χρονου, ο οποίος συνελήφθη χθες το μεσημέρι από αστυνομικούς του Α.Τ. Στυλίδας.

Ο 74χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του Ανακριτή και του Εισαγγελέα το απόγευμα της Τρίτης, όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί το πρωί της Πέμπτης.

Με πληροφορίες από Lamiareport

Ελλάδα
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σάλος στην Τουρκία από την ελληνική σημαία πάνω στη φρεγάτα «Θεμιστοκλής» στον Βοσπορο

Ελλάδα / Τούρκοι ενοχλήθηκαν από την υψωμένη ελληνική σημαία στη φρεγάτα «Θεμιστοκλής» που είχε δέσει στον Βόσπορο

Η φρεγάτα «Θεμιστοκλής» κατέπλευσε στο τουρκικό λιμάνι του ακρωτηρίου Σαράιμπουρνου, μαζί με την τουρκική φρεγάτα «Yavuz» και το γαλλικό πετρελαιοφόρο «Somme»
NEWSROOM