Κανείς δεν πήγε το πιστόλι του - Πόρτα πόρτα ψάχνουν για τον άνθρωπο που τραυμάτισε την 8χρονη Αλεξία στη Θήβα

Κανείς δεν πήγε το πιστόλι του - Πόρτα πόρτα ψάχνουν για τον άνθρωπο που τραυμάτισε την 8χρονη Αλεξία στη Θήβα Facebook Twitter
3

Δύο μέρες μετά τη στιγμή που η 8χρονη Αλεξία χτυπήθηκε από αδέσποτη σφαίρα στη Θήβα και ενώ η μικρή δίνει μάχη στο νοσοκομείο, οι αρχές αποφάσισαν να εντείνουν τις έρευνες για να βρουν τον άνθρωπο που πυροβόλησε.

Πολλοί αστυνομικοί είναι στην περιοχή και ερευνούν σπίτια στα οποία φαίνεται πως υπάρχουν δηλωμένα όπλα ζητώντας να τα ελέγξουν και να δουν αν κάποιο έχει χρησιμοποιηθεί πρόσφατα.

Αυτό σημαίνει πως αν ένα τέτοιο όπλο βρεθεί, αυτόματα προσθέτει τον ιδιοκτήτη του, στη λίστα των υπόπτων.

Νωρίτερα, έγιναν γνωστά τα αποτελέσματα της βαλλιστικής εξέτασης τα οποία βοήθησαν πολύ τους αστυνομικούς στις έρευνες. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι η σφαίρα που καρφώθηκε στο κεφάλι της μικρής, ήταν διαμετρήματος 0,38 χιλιοστών και προήλθε από περίστροφο 357 ή 38 special.

Το συγκεκριμένο όπλο, δε μπορεί να στείλει τη σφαίρα του σε μεγάλη απόσταση και αυτό σημαίνει πως όποιος πυροβόλησε το έκανε από απόσταση 150 μέτρων το πολύ από το σπίτι της 8χρονης.

Κάπως έτσι λοιπόν, κλείνει ακόμα περισσότερο η ακτίνα των ερευνών. Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, παρά το ότι το γεγονός έχει γίνει γνωστό από τα ΜΜΕ, μέχρι στιγμής κανείς από όσους έχουν δηλωμένα όπλα στην περιοχή, δεν εμφανίστηκε στην Αστυνομία. Για αυτό και οι αστυνομικοί αποφάσισαν να πάνε οι ίδιοι στην περιοχή και να ερευνήσουν επί τόπου, πόρτα πόρτα τα σπίτια.

Δεν αποκλείεται να πρόκειται για όπλο ακόμα ατόμου που υπηρετεί σε κάποιο από τα σώματα ασφαλείας. Σύμφωνα με πληροφορίες, σύντομα, ίσως και μέσα στη μέρα,  αναμένονται αποτελέσματα από τις έρευνες. 

 
Ελλάδα
3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Ειναι αντρες οταν ειναι να ριχνουν μπαλωθιες, αλλα τωρα που πρεπει να παραδεχτουν την ευθυνη τους ειναι κοτες. Οπως λεει και ο DYLAN, το περιβαλλον γιατι δε μιλαει; Νομιζουν πως ειναι εντιμο ή ηθικο αυτο που κανουν, απο την στιγμη που ενα 8χρονο παιδι που δεν εφταιγε σε τιποτα χαροπαλευει;
ok λοιπόν ο ψευτομαγκας δεν εχει πάει ακόμα την προέκταση του ανδρισμού του για εξέταση.Το περιβάλλον του; Κανείς δεν είδε, κανείς δεν άκουσε;Είναι όλοι συνένοχοι!