Η βαλλιστική εξέταση έδειξε το όπλο που τραυμάτισε την 8χρονη στη Θήβα

Η βαλλιστική εξέταση έδειξε το όπλο που τραυμάτισε την 8χρονη στη Θήβα Facebook Twitter
1

Από περίστροφο των 38 χιλιοστών, πιθανόν «Μάγκνουμ 357», προέρχεται η σφαίρα που αφαιρέθηκε ύστερα από χειρουργική επέμβαση στο δεξιό κρόταφο του 8χρονου κοριτσιού που τραυματίστηκε στις Θεσπιές Βοιωτίας, την Κυριακή του Πάσχα.

Αυτό προέκυψε από τη βαλλιστική έρευνα που έγινε στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές.

Από το πρωί σήμερα, στον τόπο του συμβάντος βρίσκεται κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, που διεξάγει έρευνα για την συλλογή στοιχείων, που θα οδηγήσουν στο σημείο από το οποίο ερρίφθη ο πυροβολισμός, και στην σύλληψη του υπαίτιου.

Σημειώνεται ότι οι έρευνες της Ασφάλειας Λιβαδειάς, που διενεργεί προανάκριση για την υπόθεση, στρέφονται σε διπλανό χωριό και συγκεκριμένες παρέες, που γλεντούσαν για το Πάσχα, πυροβολώντας στον αέρα.

Εν τω μεταξύ το κοριτσάκι συνεχίζει να νοσηλεύεται σε σταθερή, αλλά κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού».

Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό έλαβε χώρα αργά το μεσημέρι της Κυριακής του Πάσχα στην Θήβα και ενώ η 8χρονη έπαιζε με άλλα παιδιά στην αυλή του σπιτιού της.

Η 8χρονη βρέθηκε αναίσθητη στο έδαφος και μεταφέρθηκε εσπευσμένα αρχικά στο νοσοκομείο Θήβας κι έπειτα κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του στο «Αγλαΐα Κυριακού» όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ 

Ελλάδα
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM
Δίκη για το τροχαίο στη Βουλή: Προκλητικές μαρτυρίες για τον θάνατο του Ιάσονα Λαλαούνη

Ελλάδα / Δίκη για τροχαίο στη Βουλή: «Η μηχανή έκανε παράνομη προσπέραση» είπε ο συνοδηγός του υπηρεσιακού που σκότωσε τον Ιάσονα Λαλαούνη

«Η ουσία είναι ότι μας έχει δει από 60 μέτρα και δεν κόβει ταχύτητα» είπε ο βασικός μάρτυρας και συνοδηγός του υπηρεσιακού οχήματος επιχειρώντας να μεταθέσει την ευθύνη στον 23χρονο Ιάσονα
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Πόσο τραγικό είναι να πηγαίνει προς εξέταση στα εγκληματολογικά εργαστήρια μια σφαίρα που αφαιρέθηκε από κρανίο παιδιού. Η σφαίρα αυτή για να διανύσει τόση απόσταση και να προκαλέσει τέτοιο τραυματισμό, προφανώς εκτοξεύτηκε με πλάγια βολή και όχι προς τα πάνω. Ο υπαίτιος ήταν αρκετά μάγκας και νταής για να ρίχνει μπαλοθιές αλλά και εντελώς κοτούλα για να μην πηγαίνει να ομολογήσει την πράξη του και να κρύβεται τη στιγμή που το θύμα του χαροπαλεύει. Μακάρι να συνεχίσει τη ζωή του το παιδαίκι και να αναρρώσει πλήρως και όχι άλλο τέτοιο Πάσχα "της αγάπης".