Εξάρχεια: Ξυλοκόπησαν άνδρα που φορούσε μπλούζα με σύνθημα για τη Μακεδονία

Εξάρχεια: Ξυλοκόπησαν άνδρα που φορούσε μπλούζα με σύνθημα για τη Μακεδονία Facebook Twitter
8

Επίθεση σε βάρος του, στην πλατεία Εξαρχείων, επειδή φορούσε μπλούζα που ανέγραφε τη φράση «Μαχητές της Μακεδονίας», κατήγγειλε ένας 45χρονος από την Θεσσαλονίκη, χτες το βράδυ στην Αστυνομία.

Όπως αναφέρει ο 45χρονος, ο οποίος κατέληξε στο νοσοκομείο, είχε έλθει με την οικογένεια του στην Αθήνα και βγήκε βόλτα στην πλατεία Εξαρχείων μαζί με την σύζυγο του και το παιδί τους.

Μια ομάδα τους πλησίασε και χωρίς να πειράξουν τους άλλους δύο, επιτέθηκαν στον ίδιο, του έσκισαν την μπλούζα και τον γρονθοκόπησαν με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν ελαφρά στο κεφάλι.

Ο 45χρονος μετέβη στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησε. Για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση και οι δράστες αναζητούνται.

Ελλάδα
8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
Ποιος είναι πιο θλιβερός;Οι τραμπούκοι - πίθηκοι που επιτέθηκαν σε έναν άνθρωπο που έκανε βόλτα με την γυναίκα και το παιδί του επειδή φορούσε μια μπλούζα, ήΟ τύπος που φοράει μπλουζάκι "Μαχητές της Μακεδονίας" πηγαίνοντας βόλτα με την γυναίκα του και το παιδί του;Ξέρω, ξέρω, θα φάω κράξιμο, γιατί συγκρίνω τα δυο είδη. Αλλά ρε φίλε, αν δηλώνεις "Μαχητής της Μακεδονίας" μπορεί να σου τύχει και καμιά "μάχη" με τίποτε υπανθρώπους (ιδίως αν βολτάρεις στα Εξάρχεια, το κατ' εξοχήν στέκι τους). Αν δεν γουστάρεις μάχες, μην δηλώνεις "Μαχητής"
Δεν είναι το ίδιο. Το ίδιο θα ήταν αν η γυναίκα με το μινι πήγαινε βόλτα σε γνωστό στέκι βιαστών.Επιπλέον, η γυναίκα με το μινι δεν δηλώνει τίποτε. Το μίνι δεν σημαίνει "πουτάνα". Αντίθετα ο "μαχητής" δηλώνει κάτι.... μαχητής. Αφού είσαι μαχητής αναμένεις μάχη έτσι δεν είναι;
Sorry για το διπλό post, απλώς να προσθέσω κάτι ακόμα για να γίνω περισσότερο αντιληπτός:αν είσαι παναθηναικός και πας στην θύρα 7 με φανέλα του παναθηναικού, θα φας ξύλο. Απλά. Αυτό το συμπέρασμα δεν σημαίνει ότι αυτό που σου έκαναν δικαιολογείται... σημαίνει απλά ότι είσαι ηλίθιος αν δεν καταλαβαίνεις ότι δεν θα φας ξύλο (ή ότι έχεις αυτοκτονικές τάσεις).Αν πάρεις και το παιδί σου μαζί, είσαι διπλά ηλίθιος. Το καφριλίκι αυτών που σε δέρνουν δεν αναιρεί το γεγονός ότι είσαι ηλίθιος.
Δεν σώζεται με τίποτα αυτό το ...Κάθε μέρα και πιο κάτω. Γιατί τέτοια έλλειψη παιδειας; εθνικιστές, φασίστες, αναρχοτρομοκρατες, αλητεία, οργανωμένο έγκλημα. Κοινός παρονομαστής είναι ανοχή της κοινωνίας και η τεράστια έλλειψη παιδείας.