Νεκρός εικονολήπτης στον σαϊτοπόλεμο της Καλαμάτας - Τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι

Νεκρός εικονολήπτης στον σαϊτοπόλεμο της Καλαμάτας - Τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι Facebook Twitter
Eurokinissi / Φωτό αρχείου
4

Τραγωδία σημειώθηκε νωρίς το βράδυ της Κυριακής κατά τη διάρκεια του σαϊτοπόλεμου στην Καλαμάτα με έναν εικονολήπτη να χάνει τη ζωή του. 

Σαΐτα που έφυγε προς το πλήθος, τραυμάτισε  σοβαρά έναν 53χρονο εικονολήπτη που κάλυπτε το έθιμο ο οποίος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Καλαμάτας.

Σύμφωνα με τους χρήστες των social media και τις αναρτήσεις που έκαναν στο Twitter, ο άνδρας τραυματίστηκε στο κεφάλι και έπεσε στο έδαφος.

Τον τραυματία παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, μεταφέροντάς τον στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. 

 

Ο 53χρονος εικονολήπτης κατέγραψε ο ίδιος τον θανάσιμο τραυματισμό του στο βίντεο που ακολουθεί:

Ελλάδα
4

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Φυσικά το παπαδαριό μόκο... Μην και στεναχωρηθεί το εκκλησίασμα. Σταματήσαμε πηγαίνω σε Αναστάσιμες λειτουργίες εδώ και χρόνια. Και η ψυχή μου έχει γαληνέψει. Δεν θέλω να έχω σχέση με όλη αυτή τη βαρβαρότητα... (κροτίδες, ρουκέτες, κάψιμο του Οβριού). Τελικά η λειτουργία της ανάστασης μια ουτοπική τελετουργία είναι με κύριο χαρακτηριστικό τους δυναμίτες. Και ενίοτε με νεκρους... Ντροπή.
όλοι αυτοί οι "ούνοι" αύριο θα λένε πόσο περήφανοι νιώθουν που η πατρίδα τους έδωσε πολιτισμό στην απολίτιστη Ευρώπη. μιλάμε για εντελώς πιθηκοειδή όντα, συλλυπητήρια στην οικογένεια του δύστυχου.