ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Απεσταλμένος του Γκουαϊδό διαψεύδει τα περί εμπλοκής της Ελλάδας με τον χρυσό της Βενεζουέλας

Απεσταλμένος του Γκουαϊδό διαψεύδει τα περί εμπλοκής της Ελλάδας με τον χρυσό της Βενεζουέλας Facebook Twitter
0

Διαψεύδει τα σενάρια περί ελληνικής εμπλοκής σε μεταφορά χρυσού με αεροσκάφη από τη Βενεζουέλα στην Αθήνα ο πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της Εθνοσυνέλευσης της Βενεζουέλας,

Ο Φρανσίσκο Σούκρε είναι υποστηρικτής του ηγέτη της αντιπολίτευσης, προέδρου της Εθνοσυνέλευσης και αυτοανακηρυχθέντος προέδρου της Βενεζουέλας, Χουάν Γκουαϊδό.

Ολόκληρη η δήλωση του Φρανσίσκο Σούκρε στην Εφημερίδα των Συντακτών:

«Γνωρίζουμε ότι η δικτατορία του Μαδούρο βγάζει τον χρυσό από τη Βενεζουέλα για να τον πουλήσει παράνομα, καταστρέφοντας με αυτό τον τρόπο τον εθνικό πλούτο των Βενεζουελάνων.

Σήμερα, το 96% του χρυσού που παράγεται στη χώρα μας εξάγεται λαθραία με τη συνενοχή και την ευθύνη της δικτατορίας του Μαδούρο. Απευθύνουμε έκκληση σε όλες τις χώρες να μη γίνουν συνένοχες στη λεηλασία των εθνικών πόρων όλων των Βενεζουελάνων, κάτι που αποσκοπεί αποκλειστικά στην τρομοκράτηση των Βενεζουελάνων και στην εμβάθυνση της ανθρωπιστικής κρίσης σε αυτήν την τελική φάση της δικτατορίας.

Πολύ σύντομα θα αποκαταστήσουμε τη δημοκρατία και ο τεράστιος χρυσοφόρος πλούτος μας θα αξιοποιηθεί για την ποιότητα ζωής και την πρόοδο του λαού της Βενεζουέλας.

Δεν υπάρχουν αποδείξεις ότι η Ελλάδα χρησιμοποιείται ως δίοδος σε αυτήν την ξεδιάντροπη λεηλασία του χρυσού που ανήκει σε όλους τους Βενεζουελάνους».

Ελλάδα
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σάλος στην Τουρκία από την ελληνική σημαία πάνω στη φρεγάτα «Θεμιστοκλής» στον Βοσπορο

Ελλάδα / Τούρκοι ενοχλήθηκαν από την υψωμένη ελληνική σημαία στη φρεγάτα «Θεμιστοκλής» που είχε δέσει στον Βόσπορο

Η φρεγάτα «Θεμιστοκλής» κατέπλευσε στο τουρκικό λιμάνι του ακρωτηρίου Σαράιμπουρνου, μαζί με την τουρκική φρεγάτα «Yavuz» και το γαλλικό πετρελαιοφόρο «Somme»
NEWSROOM