Προσφυγή ΕΣΑμεΑ κατά του Πολάκη: Ρατσιστική η επίθεση στο Κυμπουρόπουλο

Προσφυγή ΕΣΑμεΑ κατά του Πολάκη: Ρατσιστική η επίθεση στο Κυμπουρόπουλο Facebook Twitter
0

Η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία προσφεύγει στη Δικαιοσύνη για την επίθεση του Παύλου Πολάκη στον Στέλιο Κυμπουρόπουλο, την οποία χαρακτηρίζει ως «ρατσιστική».

Σε ανακοίνωσή της η ΕΣΑμεΑ χαρακτηρίζει «ρατσιστική» την επίθεση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας τονίζοντας ότι «παραβιάζει την κείμενη νομοθεσία», ανακοινώνοντας ταυτόχρονα προσφυγή στη Δικαιοσύνη άμεσα κατά του Παύλου Πολάκη.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΕΣΑμεΑ:

«Η ΕΣΑμεΑ θεωρεί ότι η απαράδεκτη δήλωση του υπουργού Παύλου Πολάκη σχετικά με τα μέτρα προστασίας των ατόμων με αναπηρία που έχουν θεσπιστεί στη χώρα βρίθει ρατσιστικής συμπεριφοράς σε βάρος των ατόμων με αναπηρία και παραβιάζει την κείμενη νομοθεσία. Η ΕΣΑμεΑ προσφεύγει άμεσα στη δικαιοσύνη για αυτό το θέμα»

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM