Τεράστια θλίψη έχει σκορπίσει η είδηση του τραγικού θανάτου ενός 14χρονου μαθητή στα Τρίκαλα, που έπεσε από την ταράτσα της πολυκατοικίας όπου βρίσκεται το σπίτι του, ενώ γυμναζόταν με τους φίλους του. 

 

Οι αρχές εξακολουθούν να διερευνούν τις συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το δυστύχημα, ωστόσο σύμφωνα με το trikalavoice.gr, τα παιδιά φέρονται να έκαναν στην ταράτσα διάφορους ελιγμούς, τύπου παρκούρ.

 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο 14χρονος, λίγο πριν από τη μοιραία πτώση, είχε δημοσιεύσει στο Instagram ένα βίντεο, κάνοντας επίσης tag τους φίλους του, στο οποίο έδειχνε πόσο διασκέδαζαν.

 

Στιγμιότυπο από το βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram ο 14χρονος λίγο πριν από τη μοιραία πτώση.
Στιγμιότυπο από το βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram ο 14χρονος λίγο πριν από τη μοιραία πτώση.

 

Οι φίλοι του 14χρονου που βρίσκονταν μαζί του και ήταν αυτόπτες μάρτυρες, είναι σε κατάσταση σοκ, καθώς επίσης οι γονείς του και τα δύο αδέρφια του.

 

Ο 14χρονος γυμναζόταν με φίλους του στην ταράτσα τετραώροφης οικοδομής επί της οδού Ασκληπιού, όταν ξαφνικά έχασε την ισορροπία του και βρέθηκε στο κενό. Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος και οι πυροσβέστες τον ανέσυραν νεκρό από τον φωταγωγό.

 

 

Οι καθηγητές και μαθητές του 9ου Γυμνασίου Τρικάλων εξέδωσαν συλλυπητήριο μήνυμα για το θάνατο του 14χρονου: «Συγκλονισμένη είναι η σχολική μας κοινότητα, μαθητές και καθηγητές, για τον τραγικό θάνατο του Μάριου Ψύλλη, μαθητή της Γ' τάξης του 9ου Γυμνασίου Τρικάλων. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Μάριου. Τη Μ. Δευτέρα, 22-4-2019 και ώρα 17:30, μαθητές και καθηγητές του Γυμνασίου μας θα παραστούν σύσσωμοι στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου για να αποχαιρετήσουν τον Μάριο».

 

Συλλυπητήριο μήνυμα εξέδωσε επίσης το Σωματείο Καθαριστριών του Ν. Τρικάλων, καθώς η μητέρα του παιδιού είναι σχολική καθαρίστρια: «Το Σωματείο Καθαριστριών & Καθαριστών Ν.Τρικάλων εκφράζει τη βαθιά θλίψη του χωρίς να υπάρχουν λόγια παρηγοριάς στην Οικογένεια της συναδέλφου Σχολικής Καθαρίστριας Ουρανίας Ψύλλη για την απώλεια του γιού της Μάριου Ψύλλη που "έφυγε" τόσο νωρίς. Όλοι οι συνάδελφοι είναι συντετριμμένοι και συμπαρίστανται στο βαθύ πένθος της οικογένειας».