Στον ειδικό εφέτη ανακριτή οι δικηγόροι Λυκουρέζος και Παναγόπουλος

Στον ειδικό εφέτη ανακριτή οι δικηγόροι Λυκουρέζος και Παναγόπουλος Facebook Twitter
0

Οι Αλέξανδρος Λυκουρέζος και Θεόδωρος Παναγόπουλος θα βρεθούν στις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας ενώπιον του ειδικού εφέτη ανακριτή που ερευνά την υπόθεση της μαφίας των φυλακών Ευ. Νικόπουλου.

Οι δυο δικηγόροι διώκονται για τις κατηγορίες της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης και της απόπειρας εκβίασης κατά του Αριστείδη Φλώρου, ο οποίος βρίσκεται ήδη στις φυλακές μετά την καταδίκη του σε 21 χρόνια κάθειρξη για την υπόθεση της Energa.

Οι Αλέξανδρος Λυκουρέζος και Θεόδωρος Παναγόπουλος υπήρξαν δικηγόροι του Γιώργου Αντωνόπουλου για την υπόθεση απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος του τον Νοέμβριο του 2014 έξω από το σπίτι του στη Πεντέλη. Ως ηθικός αυτουργός έχει καταδικασθεί τότε σε πρώτο βαθμό σε 13 χρόνια κάθειρξη με αναστολή ο Αριστείδης Φλώρος.

Οι δυο δικηγόροι αρνούνται οποιαδήποτε εμπλοκή τους με την υπόθεση, ενώ η υπεράσπιση του Αλέξανδρου Λυκουρέζου κατέθεσε επίσης αγωγή κατά της υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη Κατερίνας Παπακώστα για παραβίαση του νόμου για το τεκμήριο αθωότητας. Αιτία είναι οι δηλώσεις της Κατερίνας Παπακώστα που τον καθιστούσε ένοχο πριν ακόμα απολογηθεί.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ