Μυστήριο με το βρέφος που βρέθηκε νεκρό σε κάδο απορριμμάτων - Η ανάρτηση της 35χρονης στο Facebook

Μυστήριο με το βρέφος που βρέθηκε νεκρό σε κάδο απορριμμάτων - Η ανάρτηση της 35χρονης στο Facebook Facebook Twitter
1

«Όλα κάποια στιγμή χάνονται..» είναι η ανάρτηση της 35χρονης στον προσωπικό λογαριασμό της στο Facebook, που φέρεται να γέννησε και να πέταξε το βρέφος σε κάδο απορριμμάτων σε συνοικία του Αιγίου.

Σιγή ιχθύος τηρεί η 35χρονη που φέρεται να είναι η μητέρα του βρέφους που βρέθηκε νεκρό μέσα σε κάδο απορριμμάτων στο Αίγιο.

Η 35χρονη που νοσηλεύεται φρουρούμενη στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο, σύμφωνα με το tempo24 δε δίνει καμία συγκεκριμένη απάντηση στις ερωτήσεις των Αστυνομικών που δηλώνουν πεπεισμένοι πως είναι η μητέρα του βρέφους που βρέθηκε στον κάδο απορριμμάτων στη συνοικία Νικολάου Πλαστήρα στο Αίγιο.

Η ίδια εξακολουθεί να ισχυρίζεται πως το βρέφος δεν έχει καμία σχέση με τη δική της περίπτωση, καθώς υποστηρίζει πως απέβαλε ενώ διένυε την 34η εβδομάδα κύησης.


Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα , που φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά και παθολογικά προβλήματα, διατηρούσε σχέση με τον πατέρα του μωρού, ο οποίος όμως δεν συμφωνούσε με τη γέννηση του.

Aπό την ιατροδικαστική εξέταση προέκυψε ότι το 34ων εβδομάδων βρέφος δεν έφερε κακώσεις αλλά υπάρχουν σαφείς ενδείξεις ότι γεννήθηκε νεκρό, κάτι που αναμένεται να επιβεβαιωθεί το επόμενο διάστημα από τα αποτελέσματα ιστολογικών εξετάσεων.

Στο μικροσκόπιο των Αρχών βρίσκεται και η μητέρα της 35χρονης γυναίκας, καθώς φέρεται να έχει ενεργό ρόλο στην υπόθεση. Πληροφορίες θέλουν να ήταν εκείνη που πέταξε το βρέφος στον κάδο απορριμμάτων.


Υπενθυμίζεται ότι το νεκρό βρέφος βρέθηκε σε μια σακούλα σε κάδο στον συνοικισμό Νικόλαου Πλαστήρα του Αιγίου.

Η αποκάλυψη έγινε μετά από ανώνυμη καταγγελία στην αστυνομία που πήγε στην οδό Χρυσοστόμου Σμύρνης κι εντόπισε τη σακούλα με το μακάβριο εύρημα.

Με πληροφορίες από  Tempo24 / Thebest

Ελλάδα
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια