Έρευνες στις φυλακές Αυλώνα και Κορυδαλλού - Βρήκαν αυτοσχέδια όπλα, κινητά και ναρκωτικά

Έρευνες στις φυλακές Αυλώνα και Κορυδαλλού - Βρήκαν αυτοσχέδια όπλα, κινητά και ναρκωτικά Facebook Twitter
0

Λοστοί, αυτοσχέδια μαχαίρια και όπλα, κινητά τηλέφωνα και ναρκωτικά βρέθηκαν στις φυλακές Αυλώνα και Κορυδαλλού μετά από έρευνα της Αστυνομίας. 

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια αστυνομικής έρευνας που πραγματοποιήθηκε σε χώρους κράτησης των φυλακών νέων στον Αυλώνα εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 10 λοστοί, 21 αυτοσχέδια μαχαίρια, 6 λάμες, 3 ξύλινα ρόπαλα, 3 κινητά τηλέφωνα, 2 ψαλίδια, καλέμι και μικροποσότητα ναρκωτικής ουσίας.

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε από την υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής, παρουσία της εισαγγελέως Ανηλίκων της εισαγγελίας πρωτοδικών Αθηνών.

Σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί όπλων σε βάρος 28 εγκλείστων, ενώ 3 από αυτούς βαρύνονται επιπλέον και για τη νομοθεσία περί ναρκωτικών.

Την ίδια στιγμή κατά τη διάρκεια της διευρυμένης έρευνα που έγινε σε χώρους των φυλακών Αυλώνα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αυτοσχέδια όπλα, κινητά τηλέφωνα και μικροποσότητα ναρκωτικών. Η έρευνα, διεξήχθη από αστυνομικούς με την παρουσία εισαγγελικού λειτουργού.

Οι κρατούμενοι στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν τα επίμαχα αντικείμενα θα διωχθούν ποινικά και πειθαρχικά, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείο Δικαιοσύνης.

Στην ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης, επισημαίνεται ότι «η προσπάθεια για ασφάλεια και εύρυθμη λειτουργία των φυλακών συνεχίζεται».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM