Μαφία των φυλακών: Ένταλμα σύλληψης και για τον δικηγόρο Θ.Παναγόπουλο μετά τον Λυκουρέζο

Μαφία των φυλακών: Ένταλμα σύλληψης και για τον δικηγόρο Θ.Παναγόπουλο μετά τον Λυκουρέζο Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Λίγες ώρες μετά τη σύλληψη του γνωστού ποινικολόγου Αλέξανδρου Λυκουρέζου, ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε και σε βάρος του δικηγόρου Θεόδωρου Παναγόπουλου, για την υπόθεση της μαφίας των φυλακών Κορυδαλλού. Νωρίτερα, πληροφορίες ήθελαν τον κ. Παναγόπουλο να έχει ήδη συλληφθεί αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση. 

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο δικηγόροι, για τους οποίους εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης από τον ειδικό εφέτη ανακριτή Ευ. Νικόπουλο, διώκονται για την υπόθεση σύστασης εγκληματικής οργάνωσης και απόπειρας εκβιασμούς του Αριστείδη Φλώρου.

Οι κατηγορίες σχετίζονται με το σκέλος της έρευνας του κ. Νικόπολου για την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του πρώην δικηγόρου του ΛΑΓΗΕ το 2014, κ. Αντωνόπουλου.

Για την υπόθεση, καταδικάστηκε σε πρώτο βαθμό ως ηθικός αυτουργός ο επιχειρηματίας Άρης Φλώρος, με φυσικούς αυτουργούς μέλη της εγκληματικής οργάνωσης των φυλακών. Υπενθυμίζεται πως ο κ. Αντωνόπουλος έχει ήδη προφυλακιστεί για την υπόθεση που συνδέεται με την Energa και τον Αριστείδη Φλώρο. 

Οι κακοποιοί που εμπλέκονται τόσο στην απόπειρα δολοφονίας του Αντωνόπουλου όσο και στη στυγερή δολοφονία του ποινικολόγου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου συνδέονται με το κύκλωμα των φυλακών και τα στοιχεία που έχουν ανακύψει αποτελούν τη βάση για όλες τις ανακρίσεις που διεξάγονται στο εφετείο.

  

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM