Πορεία φοιτητών στη Θεσσαλονίκη - Φωνάζουν συνθήματα κατά του νομοσχεδίου για την Παιδεία

Πορεία φοιτητών στη Θεσσαλονίκη - Φωνάζουν συνθήματα κατά του νομοσχεδίου για την Παιδεία Facebook Twitter
0

Πορεία διαμαρτυρίας πραγματοποιούν αυτή την ώρα φοιτητές και σπουδαστές στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Οι διαδηλωτές φωνάζουν συνθήματα κατά του νομοσχεδίου για την Παιδεία αλλά και κατά της κυβέρνησης και του υπουργού Παιδείας, Κώστα Γαβρόγλου.

Στην πορεία συμμετέχουν και σπουδαστές από το Τμήμα Αισθητικής και Κοσμητατολογίας του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, οι οποίοι εκφράζουν την αντίθεσή τους στο κλείσιμο της σχολής τους.

Νωρίτερα τριμελής αντιπροσωπεία σπουδαστών του τμήματος της σχολής είχε συνάντηση με τον διευθυντή του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, Γιώργο Αγγελόπουλο, στην οποία έθεσαν τα αιτήματα τους τόσο για το κλείσιμο της σχολής τους όσο και για την απουσία μόνιμου προσωπικού χωρίς να λάβουν ικανοποιητικές απαντήσεις, όπως είπαν.

Σημειώνεται πως από το πρωί της Πέμπτης φοιτητές και σπουδαστές έχουν βγει στους δρόμους εκφράζοντας την έντονη αντίθεσή τους στο νομοσχέδιο για την Παιδεία που προβλέπει αλλαγές στο λύκειο, στην εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση αλλά και συγχωνεύσεις πανεπιστημίων και ΤΕΙ.

Με πληροφορίες από Thestival 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνελήφθη 38χρονος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Ομάδα Σύμπραξης Εκδίκησης»

Ελλάδα / Συνελήφθη 38χρονος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Ομάδα Σύμπραξης Εκδίκησης»

Ανάμεσα στις τρομοκρατικές ενέργειες που τους αποδίδονται είναι και η αποστολή του παγιδευμένου με εκρηκτικά φακέλου στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης τον Φεβρουάριο
NEWSROOM
Μενδώνη για Νίσυρο: Ο αρχαιοφύλακας τέθηκε σε αναστολή καθηκόντων από την πρώτη καταγγελία

Ελλάδα / Μενδώνη για Νίσυρο: Ο αρχαιοφύλακας τέθηκε σε αναστολή καθηκόντων από την πρώτη καταγγελία

«Διαβάζω ότι υπήρχαν καταγγελίες, ότι δεν τις έλαβε κανείς υπόψη και λοιπά. Αυτοί οι οποίοι τα γράφουν θα βρεθούν στα ποινικά και στα αστικά δικαστήρια από μένα», ξεκαθαρίζει η υπουργός
NEWSROOM