Αίγιο: Νεκρό βρέφος βρέθηκε σε κάδο απορριμάτων

Αίγιο: Νεκρό βρέφος βρέθηκε σε κάδο απορριμάτων Facebook Twitter
EUROKINISSI
2

Ένα νεογέννητο βρέφος βρέθηκε νεκρό σε κάδο απορριμάτων στο Αίγιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες των τοπικών ΜΜΕ, υπήρξε ανώνυμη καταγγελία πως η μητέρα του βρέφους, ηλικίας περίπου 30 ετών, πέταξε το βρέφος στον κάδο και στη συνέχεια πήγε στο νοσοκομείο.

Αυτή τη στιγμή η γυναίκα νοσηλεύεται φρουρούμενη στο νοσοκομείο του Ρίο.

Νωρίτερα, υπήρχαν πληροφορίες στα ΜΜΕ της Πάτρας πως η γυναίκα που πήγε στο νοσοκομείο για να νοσηλευτεί,  εμφάνιζε  ευρήματα που παραπέμπουν σε επιπλοκές στον τοκετό, ωστόσο δεν υπήρχε μωρό.

Είναι άγνωστο αν το μωρό ήταν ζωντανό όταν βρέθηκε στον κάδο απορριμάτων.

Η αστυνομία ερευνά τις ακριβείς συνθήκες του περιστατικού, ενώ δεν υπάρχουν ακόμα πληροφορίες για την υγεία της μητέρας.

Ελλάδα
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Είναι από αυτούς που λατρεύουν τα παιδιά. Είναι σχεδόν τα μόνα που μου χαρίζουν χαρά και αγαλλίαση στην ψυχή μου. Όμως δεν μπορώ να την καταδικάσω ρε παιδιά. Δεν την συγχωρώ αλλά δεν μπορώ να την καταδικάζω κιόλας. Αυτό που μπορώ να καταδικάσω είναι το σύστημα πρόνοιας, όπως λειτουργεί στην Ελλάδα και μην τολμήσει να προτάξει κάποια δικαιολογία κάποιος που είναι μέρος του. Αν υπήρχαν ευρέως γνωστές κι εφικτές προτάσεις- λύσεις για αυτές τις τραγικές γυναίκες, η ζωή όλων τους και αυτών αλλά και των μωρών τους, να ήταν πιο ασφαλής και σίγουρη και για αυτό πιο αισιόδοξη. Ελπίζω το αγγελούδι αυτό να την συγχωρήσει.
Όσο συνεχίζουν να αθωώνουν εκείνες που το κάνουν αυτό το έγκλημα τόσο περισσότερες θα το κάνουν μιας και από ότι καταλαβαίνω το θεωρούν μια λίγο καθυστερημένη άμβλωση. Ελπίζω αυτή τη φορά να την κλείσουν ισόβια μέσα για το έγκλημά της. Αρκετά πια με τα ελαφρυντικά του κ#$%^ σε όσες πετάνε τα παιδιά τους λες και είναι σκουπίδια. Έλεος πια!