H Έλενα Ακρίτα απαντά στον μητροπολίτη Αμβρόσιο που την είπε «ξετσίπωτη»

H Έλενα Ακρίτα απαντά στον μητροπολίτη Αμβρόσιο που την είπε «ξετσίπωτη» Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ
1

Η Έλενα Ακρίτα απάντησε στον Μητροπολίτη Αμβρόσιο που την αποκάλεσε «ξετσίπωτη» με αφορμή όσα έγραψε η δημοσιογράφος για την συνάντησή του με τον υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτη Κουρουμπλή.

Η απάντηση της Έλενας Ακρίτα στις δηλώσεις του Μητροπολίτη Αμβρόσιου είναι σχεδόν μονολεκτική.

«Ο Αμβρόσιος με απειλεί με δικαστήρια για όσα έγραψα για τους χαριεντισμούς του με τον έτερο Καππαδόκη τον Κουρουμπλή. Επίσης μου συνιστά να μην είμαι μία ξετσίπωτη και μισή διότι είμαι γυναίκα.[...]Και λίγα έγραψα», σχολίασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Ολόκληρη η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα:

«Ο Αμβρόσιος με απειλεί με δικαστήρια για όσα έγραψα για τους χαριεντισμούς του με τον έτερο Καππαδόκη τον Κουρουμπλή. Επίσης μου συνιστά να μην είμαι μία ξετσίπωτη και μισή διότι είμαι γυναίκα. Γράφει:«Στην κυρία Έλενα Ακρίτα θα υπενθυμίσουμε, ότι μια γυναίκα, πάνω από όλα, οφείλει να είναι σεμνή! Η ξετσιπωσιά δεν αρμόζει κυρίως στη γυναίκα! Η απαράδεκτη συμπεριφορά της κας Ακρίτα, ερέθισε κάποια πρόσωπα της Κοινωνίας μας, τα οποία κατέφυγον στον Εισαγγελέα, καταγγέλλοντας το συντελεσθέν ηθικόν έγκλημα.» #καιλίγαέγραψα»

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνελήφθη 38χρονος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Ομάδα Σύμπραξης Εκδίκησης»

Ελλάδα / Συνελήφθη 38χρονος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Ομάδα Σύμπραξης Εκδίκησης»

Ανάμεσα στις τρομοκρατικές ενέργειες που τους αποδίδονται είναι και η αποστολή του παγιδευμένου με εκρηκτικά φακέλου στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης τον Φεβρουάριο
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Τελικά είχε συντελέσει αποφασιστικά ( ο Κουρουπλής), ώστε η αείμνηστη Υφυπουργός Κυπριωτάκη να μας χορηγήσει μια επιχορήγηση πολλών εκατομμυρίων δραχμών, Πηγή:Reader.grΌταν έχειςκοινά ενδιαφέροντα, έ, μιά φωτογραφία θα την βγάλεις.