Άγρια κόντρα για τον «τυφλό» Καμπουράκη στον ΣΚΑΪ: "Loser" ο Πολάκης

Άγρια κόντρα για τον «τυφλό» Καμπουράκη στον ΣΚΑΪ: "Loser" ο Πολάκης Facebook Twitter
3

Εντείνεται η δημόσια αντιπαράθεση μεταξύ του Δημήτρη Καμπουράκη και του Παύλου Πολάκη, για την εμφάνιση του δημοσιογράφου με μαύρα γυαλιά ηλίου στην εκπομπή του «Ακραία Φαινόμενα», που υποκρίθηκε ότι είναι τυφλός, το Σάββατο στον ΣΚΑΪ.

Ο Δημήτρης Καμπουράκης μπήκε εκείνη την ημέρα στο πλατό με μαύρα γυαλιά ηλίου. «Καλή σας μέρα, ο Στίβι Γουόντερ είναι δίπλα μου; Όχι ο Καμπουράκης!», σχολίασε ο συμπαρουσιαστής του, Τάκης Χατζής, προσποιούμενους ότι μετρά κέρματα για να του δώσει.  

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε, ο Δημήτρης Καμπουράκης ζήτησε δημόσια συγγνώμη, εξηγώντας πως είχε υποβληθεί σε επέμβαση στο μάτι. «Δεν είχα καμιά πρόθεση να προσβάλω κανέναν με τον πρωινό τηλεοπτικό μου αυτοσαρκασμό με τα γυαλιά (...) Έκανα μια σοβαρή επέμβαση στο μάτι, γράφτηκαν και ακούστηκαν υπερβολές για την εγχείρηση και αυτό θέλησα –ανεπιτυχώς- να διακωμωδήσω (...) Αν η αποτυχημένη πλάκα μου είχε τα αντίθετα αποτελέσματα, ζητώ και πάλι συγνώμη», έγραφε μεταξύ άλλων στον προσωπικό του λογαριασμός

Ωστόσο από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης εξαπέλυσε προσωπική επίθεση στους δύο παρουσιαστές της εκπομπής «Ακραία Φαινόμενα», Δημήτρη Καμπουράκη και Τάκη Χατζή, τους οποίους αποκαλούσε «σιχάματα της κοινωνίας και της δημοσιογραφίας». 


«ΣΙΧΑΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ !!!!
-Ο ένας,μεχρι να πιάσει δουλειά στο #skai xeftiles, παρακαλουσε να κατέβει βουλευτής στα Χανιά με ΚΙΝΑΛ ή με ΝΔ (και με απειλούσε κιόλας πως θα σάρωνε ο γελοίος, μέχρι που κατάλαβε πως δε θα 'βρισκε παρά τη ψήφο του)
-Ο άλλος τσέπωνε κατοσταριες τα χιλιάρικα απο το ΚΕΕΛΠΝΟ για "διαφημιστικη δαπάνη" και αγόραζε τις οφσορ της συμμορίας στη Βουλγαρία που ξεπλένανε τα μαύρα Πουλης και Σια ...
Εχουν πεινάσει τα παιδιά 4 χρονια κι εχουν πεςει στον απόπατο του μίσους και του ρατσισμού πλέον», σημείωνε ο υπουργός. 

Για το περιστατικό, ζήτησε συγγνώμη και ο Τάκης Χατζής μέσω Twitter: «Ειλικρινά ζητά συγγνώμη. Δεν είχαμε πρόθεση να προσβάλουμε κάποιον»


Μετά τους χαρακτηρισμούς από τον αναπληρωτή υπουργό, ο Δημήτρης Καμπουράκης επανήλθε στο ζήτημα. 

«Εγώ έκανα ένα λάθος κι είχα το θάρρος να ζητήσω συγνώμη» γράφει ο Δημήτρης Καμπουράκης, σε άρθρο του. «Εγώ θα σου πω ποιος είναι σίχαμα, Παύλο Πολάκη», συνεχίζει. «Και το "σίχαμα" λοιπόν, σε ρωτά εσένα Παυλή: Εσύ, στα πέντε χρόνια που είσαι υπουργός και βουλευτής και σχολιαστής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δημόσιος κατήγορος γενικών καθηκόντων, είπες έστω μια φορά τη λέξη "συγγνώμη"; (...) Υποκλίνομαι στο αλάθητο σου. Εσύ (ο Πολάκης) και ο Πάπας», σχολιάζει ο Δημήτρης Καμπουράκης.

Μάλιστα δεν αφήνει ασχολίαστη ούτε την αναφορά περί φόβου να κατέβει υποψήφιος στα Χανιά: «Ποιον να φοβηθώ μωρέ; Εσένα τον loser που παριστάνει το αντράκι;» ενώ εξαπολύει επίθεση και για το δάνειο που πήρε ο αναπληρωτής υπουργός. 

«Πήγα στις τράπεζες (και στην Αττικής), ζήτησα 50.000 ευρώ δάνειο, αλλά δεν μου δώσανε. Στο μεταξύ, εγώ δεν έχω πάρει άλλο δάνειο, ενώ έχω και πολύ καλό μισθό που θα κάλυπτε τα διπλά. Σ' είχα ακούσει στη Βουλή να λες "εδά τα χρειάστηκα, εδά τα πήρα" τα 100.000 ευρώ. Έτρεξα λοιπόν κι εγώ "εδά που τα χρειάστηκα", αλλά δεν τα πήρα τα ρημάδια. Απορώ γιατί, Παυλή. Μήπως μπορείς να με διαφωτίσεις; Τι έκαμες εσύ και στα δώσανε;»

Ελλάδα
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: Διπλή μεταμόσχευση ήπατος και νεφρού σε 53χρονη στο Ιπποκράτειο

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Διπλή μεταμόσχευση ήπατος και νεφρού σε 53χρονη στο Ιπποκράτειο

«Είναι από τις λίγες μεταμοσχεύσεις που γίνονται όχι μόνο στη χώρα μας, αλλά και παγκοσμίως γενικότερα, λόγω των ενδείξεων και του βαθμού δυσκολίας» αναφέρει η ανακοίνωση του νοσοκομείου
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια