Με αλεξίσφαιρο στα δικαστήρια o 59χρονος για το βιασμό του ανήλικου ανηψιού του

Με αλεξίσφαιρο στα δικαστήρια o 59χρονος για το βιασμό του ανήλικου ανηψιού του Facebook Twitter
0

Με ισχυρή παρουσία αστυνομικής δύναμης και αλεξίσφαιρο γιλέκο οδηγήθηκε το πρωί της Δευτέρας στο δικαστικό μέγαρο Ηρακλείου ο 59χρονος ο οποίος φέρεται να κακοποιούσε σεξουαλικά τον ανήλικο ανηψιό του.

Ο 59χρονος που αντιμετωπίζει την κατηγορία του κατ' εξακολούθηση βιασμού του 10χρονου αγοριού από το 2016, οδηγήθηκε στα Δικαστήρια για να απολογηθεί για τις κατηγορίες που τον βαρύνουν. 

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν το ανήλικο αγόρι εξομολογήθηκε σε φιλικό του πρόσωπο ότι κακοποιείται από τον θείο του.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να εγκλωβίσουν τον 59χρονο έπειτα από συστηματικές έρευνες καθώς κινείτο ανάμεσα στην πόλη του Ηρακλείου και σε κωμόπολη της ενδοχώρας απ' όπου κατάγεται ο 10χρονος. Η σύλληψή του έγινε μέσω αυτόφωρης διαδικασίας καθώς υπήρχαν ευρήματα στο σπίτι του για παράνομη οπλοκατοχή.

Αμέσως μετά ο 59χρονος οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο όπου άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης. Σύμφωνα με το neakriti, φαίνεται ότι υπάρχουν ανατριχιαστικά στοιχεία για τη συστηματική σεξουαλική εκμετάλλευση του ανήλικου.

Ο 59χρονος διαψεύδει τον ανιψιό του και αρνείται όσα του αποδίδονται, ωστόσο σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία για το αδίκημα του βιασμού κατ' εξακολούθηση.

Με πληροφορίες από Neakriti

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM