Θλίψη για τον αστυνομικό που σκοτώθηκε στο όρος Τύμφη - Ήταν πατέρας τεσσάρων παιδιών

Θλίψη για τον αστυνομικό που σκοτώθηκε στο όρος Τύμφη - Ήταν πατέρας τεσσάρων παιδιών Facebook Twitter
1

Τεράστια θλίψη έχει προκαλέσει ο θάνατος του 39χρονου αστυνομικού Ηλία Καλαϊτζή, σύζυγος και πατέρας τεσσάρων παιδιών, που σκοτώθηκε στο όρος Τύμφη στην Ήπειρο.

Ο Ηλίας Καλαϊτζής εντοπίστηκε νεκρός το μεσημέρι της Κυριακής σε χαράδρα στο όρος Τύμφη. Η τύχη του αγνοείτο από χθες Σάββατο, όταν μαζί με δύο άλλους φίλους του επιχείρησαν, από δύσβατο μονοπάτι, να φτάσουν στο καταφύγιο της Αστράτας.

Κάποια στιγμή γλίστρησε και έπεσε σε χαράδρα, σε σημείο κοντά στη Μονή Στομίου, στο μονοπάτι προς το καταφύγιο της περιοχής.

Αμέσως στήθηκε επιχείρηση για τον εντοπισμό του και μετά από πολύωρες έρευνες εντοπίστηκε τελικά νεκρός σε βάθος 700-800 μέτρων, κοντά στο σημείο που είχαν υποδείξει οι φίλοι του.

Θλίψη για τον αστυνομικό που σκοτώθηκε στο όρος Τύμφη - Ήταν πατέρας τεσσάρων παιδιών Facebook Twitter

Ο 39χρονος αστυνομικός ήταν πατέρας τεσσάρων παιδιών και υπηρετούσε στο Αστυνομικό Τμήμα Πρέβεζας.

Τραγική ειρωνεία αποτελεί το γεγονός ότι χθες είχε τα γενέθλια του. 

Η σύζυγός του είχε απευθύνει έκκληση μέσω social media για τον εντοπισμό του. «Ο φίλος σας αγνοείται σε μία χαράδρα, κάντε μία προσευχή για να επιστρέψει στα παιδιά του», είχε γράψει στο μήνυμά της.

Θλίψη για τον αστυνομικό που σκοτώθηκε στο όρος Τύμφη - Ήταν πατέρας τεσσάρων παιδιών Facebook Twitter

Η βλάβη στο ελικόπτερο

Αν και η Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας Ηπείρου είχε εκδώσει αίτημα για την εναέρια συνδρομή ελικοπτέρου τελικά αυτό δεν κατέστη δυνατό λόγω βλάβης.

Το ελικόπτερο απογειώθηκε κανονικά αλλά εμφανίστηκαν τεχνικά προβλήματα και κρίθηκε απαραίτητη η επιστροφή στη βάση του στο Άκτιο. Όταν τελικώς επισκευάστηκε, το ελικόπτερο απογειώθηκε εκ νέου με προορισμό την περιοχή του δυστυχήματος, αλλά εξαιτίας των κακών καιρικών συνθηκών, επέστρεψε εκ νέου στο Άκτιο. 

Ο Ηλίας Καλαϊτζής αγαπούσε το τρέξιμο στο βουνό. Σε παλαιότερο άρθρο του είχε περιγράψει τα συναισθήματα του από την επαφή με τη φύση:

«Ακόμα ο νους μου βρίσκεται στους ήχους της άγριας φύσης, τις εικόνες που δεν μπορούν εύκολα να ξεκολλήσουν τα μάτια από πάνω, εκεί που ξαφνικά ακούς μια πανδαισία ήχων, από διάφορα πουλιά, εικόνες από μικρά και μεγάλα ερπετά να περνούν από μπροστά σου, το ορμητικό και άλλοτε ποιο ήρεμο πεντακάθαρο νερό, από κάθε σημείο του φοβερού αγνώστου δάσους της Ροδόπης! Νιώθω πραγματικά τυχερός που μέσα σε τρία χρόνια που ξεκίνησα το τρέξιμο, κατάφερα πριν λίγες ημέρες να βρεθώ στην εκκίνηση ενός αγώνα -ορόσημο- για όποιον ασχολείται με το ορεινό τρέξιμο και όχι μόνο! Έναν αγώνα φτιαγμένο από ανθρώπους που βλέπεις στα μάτια τους το πόσο αγαπούν αυτό που κάνουν και στόχος τους είναι να ζήσει κάθε αθλητής αυτή την εμπειρία!»

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια