Θλίψη σε συγγενείς, φίλους και όσους τον γνώριζαν έχει σκορπίσει η είδηση του θανάτου του 37χρονου διανομέα, που έχασε την ζωή του το μεσημέρι της Πέμπτης σε τροχαίο στην Αγία Παρασκευή.

 

Ο 37χρονος παρασύρθηκε από αυτοκίνητο την ώρα που επέστρεφε πεζός από παραγγελία, την οποία είχε πάει στο ΙΚΑ της περιοχής.

 

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, ο Μ. εργαζόταν σε ένα μικρό καφέ επί της οδού Αγίου Τριάδος εδώ και δύο χρόνια. Το μεσημέρι της Πέμπτης, λίγο πριν τις 12:00 έλαβε παραγγελία για το ΙΚΑ της Αγίας Παρασκευής.

 

Ο 37χρονος πήγε την παραγγελία πεζός, αλλά στην επιστροφή αντί να διασχίσει τον δρόμο από το φανάρι, αποφάσισε να περάσει από το διάζωμα της λεωφόρου Μεσογείων, με αποτέλεσμα να παραπατήσει στο κιγκλίδωμα και να πέσει προς τον δρόμο. 

 

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, εκείνη την στιγμή περνούσε ένα αυτοκίνητο που χτύπησε τον 37χρονο. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και ο θάνατός του ακαριαίος. 

 

Να σημειωθεί πως το σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα έγινε την ημέρα που οι διανομείς πραγματοποιούσαν κινητοποιήσεις στο κέντρο της Αθήνας για τη θεσμοθέτηση μέτρων ασφαλείας στον κλάδο του ντελίβερι.