Τραγωδία στο Χαλάνδρι: Βρήκαν το σημείωμα του παιδοκτόνου - αυτόχειρα

Τραγωδία στο Χαλάνδρι: Βρήκαν το σημείωμα του παιδοκτόνου - αυτόχειρα Facebook Twitter
EUROKINISSI
6

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας - αυτοκτονίας στο Χαλάνδρι αφού, σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκε σημείωμα του πατέρα που σκότωσε το τετράχρονο παιδί του με καραμπίνα, πριν βάλει τέρμα και στη δική του ζωή, τα ξημερώματα της Κυριακής.  

Όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Star, ο 27χρονος είχε αφήσει σημείωμα στην εν διαστάσει σύζυγό του, στο οποίο εξηγούσε τους λόγους που τον οδήγησαν στο έγκλημα και στην αυτοκτονία. Τις ίδιες πληροφορίες μεταδίδει στο ρεπορτάζ της και η ΕΡΤ. 

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο πατέρας έγραψε στην 21χρονη μητέρα του παιδιού ότι «δεν έπρεπε να τους παρατήσει», τονίζοντας πως ο ίδιος δεν μπορούσε να αντέξει άλλο την κατάσταση ενώ καταλήγει με μια «μεγάλη συγγνώμη», αναλαμβάνοντας την ευθύνη για την τραγωδία. 

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί πριν από περίπου έναν χρόνο μετακομίζοντας στη μονοκατοικία στο Χαλάνδρι αλλά η γυναίκα αποφάσισε να φύγει από το σπίτι εξαιτίας των σκηνών ζηλοτυπίας και της πίεσης που δεχόταν από τον σύζυγό της. 

Ωστόσο επισκεπτόταν συχνά το παιδί και διατηρούσε τακτική επικοινωνία με τον άνδρα της. 

H μητέρα θεωρείται μάρτυρας «κλειδί» καθώς λίγες ώρες πριν την τραγική κατάληξη, φαίνεται πως προηγήθηκε έντονος καβγάς, χωρίς να έχει γίνει γνωστή η αιτία.

Όπως προέκυψε από την προανάκριση της αστυνομίας, το ζευγάρι, που είχε παντρευτεί με πολιτικό γάμο, ήταν σε διάσταση εδώ και ένα χρόνο περίπου. Ο 27χρονος εργαζόταν παλιά σε σούπερ μάρκετ, αλλά μόνο περιστασιακά.

Οι αστυνομικοί έχουν συλλέξει και ελέγχουν εξονυχιστικά τα κινητά τηλέφωνα και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Η κλεμμένη καραμπίνα

Σύμφωνα με πληροφορίες η καραμπίνα είχε κλαπεί από σπίτι στην Παλλήνη, το 2018, και ο κάτοχός της είχε αμέσως δηλώσει την απώλεια του όπλου.

Όπως αποκάλυψε η θεία του δολοφόνου και αυτόχειρα, ο δράστης είχε χάσει σε μικρή ηλικία και τον δικό του πατέρα, και αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Ο δράστης φέρεται να είχε βίαιο χαρακτήρα και σύμφωνα με την ίδια πηγή ξεσπούσε συχνά στη μητέρα του και στην αδερφή του. Στο παρελθόν οι συγγενείς του είχαν προσπαθήσει να τον πείσουν να δεχτεί ιατρική βοήθεια, χωρίς αποτέλεσμα.

Ο καβγάς μέσω τηλεφώνου

Το βράδυ του Σαββάτου, ο 27χρονος είχε καβγαδίσει τηλεφωνικά με την εν διαστάσει σύντροφό του. Λίγες ώρες αργότερα, το πρωί της Κυριακής, πήρε την καραμπίνα, σκότωσε το τεσσάρων ετών παιδί του που είχε αποκτήσει με τη μητέρα Ρομά και στη συνέχεια έδωσε τέλος στη ζωή του.

Στις 9π.μ της Κυριακής η μητέρα του παιδιού έφτασε στη μονοκατοικία επί της οδού Τυμφρηστού στο Χαλάνδρι, συνοδευόμενη από την αδερφή της. Η γυναίκα πήγε στο σπίτι επειδή κανείς δεν απαντούσε στο τηλέφωνο. Προσπάθησε αλλά δεν κατάφερε να μπει από την κεντρική είσοδο και τελικά μπήκε στον χώρο από μία μπαλκονόπορτα

Το πρώτο πράγμα που αντίκρισε εκεί ήταν τα πτώματα του παιδιού της και του 27χρονου, μέσα σε μία «λίμνη αίματος». Η γυναίκα άρχισε να φωνάζει σοκαρισμένη και οι γείτονες που άκουσαν τα ουρλιαχτά, θορυβήθηκαν και ειδοποίησαν την αστυνομία.

«Πέρασε το περιπολικό κάτω από το σπίτι μου πολύ γρήγορα και λέμε κάτι έχει συμβεί. Κατεβαίνουνε κάτω και μαθαίνουμε ότι ένας πατέρας σκότωσε τον 4χρονο γιο του και αυτοκτόνησε. Βλέπω τους αστυνομικούς να κατεβαίνουν από το διαμέρισμα με δάκρυα στα μάτια, σας το λέω και ανατριχιάζω. Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι από αυτό το γεγονός», δήλωσε στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» ένας από τους περιοίκους.

«Δεν τους γνωρίζαμε. Τους είχαμε δει και φαινόντουσαν ήσυχοι άνθρωποι. Τον πατέρα τον βλέπαμε να παίζει με το παιδί του κάποιες φορές, δεν μπορώ να καταλάβω τι συνέβη και σκότωσε το γιο του» σχολίασε μία γειτόνισσα.

Η 21χρονη, που βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, παρακολουθείται στενά από ψυχολόγους. «Ίσως ήθελε να με εκδικηθεί επειδή είχα φύγει από το σπίτι», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς.

 
 
Ελλάδα
6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνελήφθη 38χρονος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Ομάδα Σύμπραξης Εκδίκησης»

Ελλάδα / Συνελήφθη 38χρονος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Ομάδα Σύμπραξης Εκδίκησης»

Ανάμεσα στις τρομοκρατικές ενέργειες που τους αποδίδονται είναι και η αποστολή του παγιδευμένου με εκρηκτικά φακέλου στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης τον Φεβρουάριο
NEWSROOM
Μενδώνη για Νίσυρο: Ο αρχαιοφύλακας τέθηκε σε αναστολή καθηκόντων από την πρώτη καταγγελία

Ελλάδα / Μενδώνη για Νίσυρο: Ο αρχαιοφύλακας τέθηκε σε αναστολή καθηκόντων από την πρώτη καταγγελία

«Διαβάζω ότι υπήρχαν καταγγελίες, ότι δεν τις έλαβε κανείς υπόψη και λοιπά. Αυτοί οι οποίοι τα γράφουν θα βρεθούν στα ποινικά και στα αστικά δικαστήρια από μένα», ξεκαθαρίζει η υπουργός
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Τα παιδιά ως εξαρτήματα, αξεσουάρ. Αντικείμενα. Τα πετάμε κι απ τα μπαλκόνια. Κατα τα άλλα μην τυχόν και μεγαλώσουν γκέι ζευγάρια παιδιά γιατί τα χρησιμοποιούν ως εξαρτήματα. Άνθρωποι συνήθως πολύ συνειδητοποιημένοι, που έχουν προσπαθήσει και παλέψει πολύ για ένα παιδί.
Άνθρωποι με σοβαρά θέματα ψυχικής ευστάθειας και σε απόγνωση. Κρίνουμε με βάση τη λογική τον παράλογο νου ...σκέφτεται ο άλλος λογικά δηλαδή, δεν παρανοεί καθόλου και λέει: "βρε! τι να κάνω σήμερις; ας πετάξω το παιδί μου από το μπαλκόνι κι ας πέσω κι εγώ από πίσω του μετά να γίνουμε δύο κέτσαπς στο κράσπεδο για να με φτύνουν όλοι για πάντα ως τέρας".(Δεν θα έλεγα, επίσης, πως είναι ο χρόνος σωστός για συγκρίσεις).
Όχι δεν έχω. Εγώ δεν είχα γονείς. Ούτε βλεπω γονείς γύρω μου. Ούτε μπορώ να κρίνω. Πιο στερεοτυπικό σχόλιο δε θα μπορούσες να κάνεις. Επιβεβαιώνει την προκατάληψη στην οποία αναφέρομαι στο πρώτο σχόλιό μου.
Οχι οχι. Εδώ δεν κολλαει το γκει ζητημα. Ολα ειναι περιπτωσεις, μην τα τσουβαλιαζεις. Βαλε στη λιστα σου και τις δυο μαμαδες που αυτοκτόνησαν και δολοφονησαν τα 6 παιδιά τους.
Φυσικά και τις βάζω στη λίστα. Μπορεί να το κάνει ο οποιοσδήποτε. Ακούω ομως συνέχεια ότι τα γκέι ζευγάρια έχουν παιδιά αξεσουάρ. Για ικανοποίηση δική τους. Είναι απ τα βασικά επιχειρήματα που όμως ποτέ δεν αντιστοιχούν σε στρέιτ ζευγάρια. Εκεί είναι πάντα η κακιά στιγμή ή η ψυχική υγεία. Και δε χρειαζεται να περιλαμβάνει θάνατο η υπόθεση.