Συγκέντρωση οπαδών του ΠΑΟΚ για τη Μακεδονία - Γιούχαραν τον Ψωμιάδη

Συγκέντρωση οπαδών του ΠΑΟΚ για τη Μακεδονία - Γιούχαραν τον Ψωμιάδη Facebook Twitter
3

Συγκέντρωση για τη Μακεδονία και για να διαμαρτυρηθούν για τη Συμφωνία των Πρεσπών πραγματοποιούν στη Θεσσαλονίκη οπαδοί του ΠΑΟΚ.

Οι οπαδοί του Δικεφάλου ξεκίνησαν να συγκεντρώνονται μπροστά από το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην παραλία της Θεσσαλονίκης, κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας και κατά των πολιτικών.

Στο σημείο βρέθηκε και ο υποψήφιος δήμαρχος Παναγιώτης Ψωμιάδης, ωστόσο οι συγκεντρωμένοι τον αποδοκίμασαν σύμφωνα με την ιστοσελίδα seleo.

Οι συγκεντρωμένοι κρέμασαν πανό για τη Μακεδονία στο άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου, φώναξαν συνθήματα και πέταξαν τρικάκια με μήνυμα «Προδότες πολιτικοί, Μακεδονία γη ελληνική» και «Ένας είναι ο ΠΑΟΚ και μία η Μακεδονία».

 
Συγκέντρωση οπαδών του ΠΑΟΚ για τη Μακεδονία - Γιούχαραν τον Ψωμιάδη Facebook Twitter
Συγκέντρωση οπαδών του ΠΑΟΚ για τη Μακεδονία - Γιούχαραν τον Ψωμιάδη Facebook Twitter

Όπως ανέφερε η σχετική ανακοίνωση ο σκοπός της συγκέντρωσης είναι συμβολικός καθώς η ταυτότητα τόσο του ΠΑΟΚ όσο και της Μακεδονίας είναι άμεσα συνδεδεμένες.

Ελλάδα
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
“Αλήτες προδότες πολιτικοί”…Αμφιβάλω αν έχουν το μυαλό να σκεφτούν πόσο φασιστικό ειναι αυτο που φωνάζουν.Αλλα εδώ μιλάμε για πρόβατα που προσκυνάνε τις φανέλες μιας επιχείρησης που δεν τους ανήκει ουτε στο 0,001% και την πληρώνουν κιόλας απο πάνω ,τι περιμένεις...
Είναι οπαδοί μιας ομάδας κατι που συμβαίνει σε όλη την υφήλιο. Ο οπαδισμος στον αθλητισμό έχει τα καλά, τα κακά και τις υπερβολές του.Ειναι όμως πολύ πιο αξιοπρεπεις από το πρόβατο που φασιστικά και ανεγκεφάλα κάνει κατάληψη σε οίκημα που δεν του ανήκει, που βρωμίζει πανεπιστήμια που δεν σου ανήκουν και έχει και το θράσος να δηλώνει πεφωτισμένο αντιφα. Αλλά ξέχασα εκεί τον λογαριασμό τον πληρώνουν άλλοι.
Διάβασες πουθενά πως είμαι υπέρ των καταλήψεων και όσων βρωμίζουν τα πανεπιστήμια ;Γιατι θα πρέπει παντα σαν απάντηση καποιος να παραθέτει ενα εξίσου άθλιο φαινόμενο ;Σε όλη την υφήλιο υπάρχουν και πρεζονια φιλε μου ,μήπως θα πρέπει να αρχίσουμε όλοι την χρήση ;