Τραγωδία στο Χαλάνδρι: Σκότωσε τον 4χρονο γιο του και αυτοκτόνησε

Τραγωδία στο Χαλάνδρι: Σκότωσε τον 4χρονο γιο του και αυτοκτόνησε Facebook Twitter
Eurokinissi
2

Οικογενειακή τραγωδία στο Χαλάνδρι καθώς σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ένας 27χρονος πατέρας σκότωσε τον 4χρονο γιο του και αυτοκτόνησε.

To περιστατικό φέρεται να σημειώθηκε λίγο μετά τις 12 τ μεσημέρι σε διαμέρισμα που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Τυμφρηστού και Μεσσηνίας στο Χαλάνδρι.

Το πώς αποκαλύφθηκε η τραγωδία είναι ακόμη ασαφές καθώς αρχικά οι πληροφορίες ανέφεραν πως οι γείτονες άκουσαν πυροβολισμούς και κάλεσαν τις αρχές. Κατά άλλες, νεότερες πληροφορίες, η γυναίκα του άνδρα με τον οποίο βρίσκεται σε διάσταση προσπάθησε να τον βρει στο τηλέφωνο και καθώς δεν απαντούσε, πήγε σήμερα το διαμέρισμα και τον βρήκε νεκρό δίπλα στον γιο τους. Η γυναίκα φέρεται να είναι αυτή που ειδοποίησε τις αρχές.

Ο πατέρας σκότωσε το παιδί με καραμπίνα και σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτοκτόνησε με το ίδιο όπλο.

Ωστόσο η αστυνομία εξετάζει για την ώρα τόσο την περίπτωση ανθρωποκτονίας όσο και της αυτοχειρίας.

Περισσότερα σε λίγο...

Ελλάδα
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
E, αμάν πια! Τι μανία ρε έχει πιάσει ένα σωρό γονείς που θέλουν να αυτοκτονήσουν, να σκοτώνουν ταυτόχρονα και τα παιδιά τους (νήπια συνήθως)?? Δεν τους θεωρώ πια απελπισμένους ή άρρωστους αλλά στυγνούς εγκληματίες. Λυπάμαι, σέβομαι ψυχολογικά προβλήματα αλλά κάποτε σε διαφορες περιπτώσεις δεν υπάρχει πια κατανόηση. Καμία. Σαν την άλλη τις προαλλες που εριξε το κοριτσάκι της απ τον 4ο όροφο και μετά έπεσε και αυτή. Θεωρούσε πως το παιδι ειχε πεσει και καλα στον Παιδικό Σταθμό θύμα κάποιας παρενόχλησης και επρεπε να το απαλλαξει απ το μαρτυριο. Το τρελό: τοχε παει πρώτα σε παιδοψυχολόγο και δεν βρήκε τίποτα που να επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς της αλλά απ ότι φάνηκε, δεν πείστηκε.
Θα έλεγα πως όλες οι περιπτώσεις δεν είναι ίδιες. Δηλαδή εσύ π.χ. θεωρείς ότι η γυναίκα που έσπρωξε το παιδί από το μπαλκόνι και μετά πήδηξε και η ίδια πίσω του ήταν "στυγνή εγκληματίας" που δρούσε ούσα "σώας τας φρένας"; Όσο κι αν συγκλονιζόμαστε απ' αυτά τα περιστατικά, αν δεν αναζητήσουμε τις αιτίες πίσω από αυτά κι αν δεν γίνει περισσότερη δουλειά στο θέμα της (πρόληψης) ψ. υγείας και όχι μόνον , θα συνεχίσουμε να βλέπουμε τέτοια περιστατικά κι όχι επειδή, ξάφνου, οι παιδοκτονίες-αυτοκτονίες έγιναν "hip". Αν αρκούμαστε στα μητέρα- τέρας, πατέρας- τέρας, έχει καλώς, αν δεν αρκούμαστε σε αυτό, πρέπει να "την δούμε" αλλιώς.Αναφορικά με την γυναίκα εγώ κατάλαβα ότι προϋπήρχε θέμα ψ. φύσεως το οποίο εντάθηκε απ' την πεποίθησή της πως η κόρη της είχε πέσει θύμα κακοποίησης, ορμώμενη από κάποιες ζωγραφιές του παιδιού, κι ότι ο ψυχολόγος, αν κατάλαβα ορθά, είπε ότι το θέμα είναι inconclusive, δεν έφτασε σε σαφή συμπεράσματα υπέρ του ενδεχομένου αυτού. Αν διακατέχεσαι από παρανοϊκές σκέψεις/ιδεασμό, ενδεχομένως ναι, αυτό δεν είναι αρκετό. Είναι πολύ εύκολο, όμως, ο "λογικός" εγκέφαλος να κρίνει τον "παράλογο" με βάση την λογική.