Βικτώρια Καρύδα: Εύχομαι τα χειρότερα στον δολοφόνο του άντρα μου - Χαίρομαι που τον έπιασαν

Βικτώρια Καρύδα: Εύχομαι τα χειρότερα στον δολοφόνο του άντρα μου - Χαίρομαι που τον έπιασαν Facebook Twitter
2

Την ικανοποίησή της για τη σύλληψη του φερόμενου ως δολοφόνου του Γιάννη Μακρή, εξέφρασε η χήρα του επιχειρηματία Βικτώρια Καρύδα.

«Χαίρομαι που τον έπιασαν. Η αστυνομία κάνει καλά τη δουλειά της. Εύχομαι τα χειρότερα για αυτόν τον άνθρωπο», δήλωσε μεταξύ άλλων το γνωστό μοντέλο στους δημοσιογράφους, με εμφανή τη συναισθηματική φόρτιση από τις εξελίξεις.

Η αστυνομία συνέλαβε για την υπόθεση έναν 31χρονο άνδρα από τη Βουλγαρία ενώ αναζητά και τον 35χρονο αδελφό του, που οι αρχές θεωρούν ότι ήταν συνεργός στο έγκλημα. Την Τρίτη, ο 31χρονος φερόμενος ως εκτελεστής εντοπίστηκε σε ξενοδοχείο της Γλυφάδας και επιχείρησε να διαφύγει όταν αντιλήφθηκε τους αστυνομικούς που τον παρακολουθούσαν.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί το πρωί της Δευτέρας.

«Αισθάνομαι χάλια. Πώς να αισθάνομαι; Τα παιδάκια μου δεν είναι καλά», σχολίασε η κα Καρύδα, αναφερόμενη στην εν ψυχρώ δολοφονία του συζύγου της, έξω από το σπίτι τους στη Βούλα τον περασμένο Οκτώβριο. 

  

Σύμφωνα με αυστραλιανά ΜΜΕ, ο Ελληνοαυστραλός επιχειρηματίας, φέρεται να είχε εμπλακεί σε υποθέσεις ναρκωτικών το 2005 και άλλες υποθέσεις.

Μετά το στυγερό έγκλημα, η Βικτώρια Καρύδα φέρεται να είχε καταθέσει πως δεν είχε αντιληφθεί τον κίνδυνο που διέτρεχε ο σύζυγός της. «Δεν φοβόταν κάτι. Δεν μας είχε πει τίποτα για απειλές. Κάναμε μια ήσυχη ζωή», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, σύμφωνα με την αυστραλιανή έκδοση της Daily Mail.

Ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha μετέδωσε νωρίτερα πως o ύποπτος δεν έχει πει «ούτε μία λέξη», με τους αστυνομικούς να τον αποκαλούν «μουγγό». Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό δεν είναι το πρώτο συμβόλαιο θανάτου στο οποίο φέρεται να εμπλέκεται ο συλληφθείς. 

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, μετά τη δολοφονία ο ύποπτος έφυγε από την Ελλάδα και επέστρεψε αργότερα. 

Το χρονικό της δολοφονίας

Το βράδυ της 31ης Οκτωβρίου του 2018 ο επιχειρηματίας βγήκε από το σπίτι του για να μπει στο αυτοκίνητό του μάρκας Smart και ο δράστης τον πυροβόλησε θανάσιμα ενώ τα παιδιά του λίγα μέτρα μακριά. Το γνωστό μοντέλο και πρώην πρωταγωνίστρια ριάλιτι ήταν σε επίδειξη μόδας όταν πληροφορήθηκε το έγκλημα.

Οι αρχές εκτιμούν πως ο δράστης παρακολουθούσε τις κινήσεις του επιχειρηματία, στήνοντάς του τη δολοφονική ενέδρα. Ο εκτελεστής χρησιμοποίησε σιγαστήρα και πυροβόλησε επανειλημμένα τον Γιάννη Μακρή, σκοτώνοντάς τον λίγα μέτρα από τα μικρά παιδιά του, πριν τραπεί σε φυγή.

Κάμερες ασφαλείας είχαν καταγράψει τότε τις κινήσεις του δράστη, που φορούσε καπέλο για να κρύψει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του γκρι μπουφάν και μαύρο παντελόνι.

 
Ελλάδα
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνελήφθη 38χρονος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Ομάδα Σύμπραξης Εκδίκησης»

Ελλάδα / Συνελήφθη 38χρονος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Ομάδα Σύμπραξης Εκδίκησης»

Ανάμεσα στις τρομοκρατικές ενέργειες που τους αποδίδονται είναι και η αποστολή του παγιδευμένου με εκρηκτικά φακέλου στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης τον Φεβρουάριο
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Καλά τα κοράκια πάνε να ακούσουν τι απο τη γυναίκα του? Αφήστε την ήσυχη.. Μου θυμίζει το 'ρεπορταζ' που ο ηθοποιός ήταν χάλια ψυχολογικά και ο δημοσιογράφος αντί να καλέσει βοήθεια περίμενε δήλωση..οτι τι? Λίγο σεβασμό και κρίση για το πότε είναι καλή στιγμή και πότε οχι? 'Αισθάνεστε πολύ λυπημένη? Θέλετε να μας δείξετε λίγη απελπισία στην κάμερα? Για μενα αυτό δεν είναι επαγγελματισμός.